Eten
Dolfje
08-07-2021 om 15:45
Wat eten we vandaag? (gesloten)
Wat eten we vandaag, al jaren een goedlopend topic op Viva dus dat mag hier niet ontbreken!
Infobericht: dit topic is gesloten, je kunt hier verder lezen:
https://www.viafora.nl/forum/eten/wat-eten-we-vandaag-deel-2?page=1#17
Dolfje
31-01-2022 om 14:17
Wobbelkont schreef op 31-01-2022 om 13:22:
Ik ga vanavond voor de verandering maar weereens uiteten 😂
Maar wat ga je dan eten is de vraag?😃
Wobbelkont
31-01-2022 om 15:04
Dolfje schreef op 31-01-2022 om 14:17:
[..]
Maar wat ga je dan eten is de vraag?😃
Het is een shared dining concept! Vooral mediterraans met vlees/vis. Laat aan het eind van de avond eten wat het allemaal precies was!
anijsblokje
31-01-2022 om 15:40
Ik heb tomatensoep gegeten als lunch en eet dus waarschijnlijk brood als avondeten. Misschien kook ik een ei ofzo maar spectaculairder dan dat zal het niet worden. Gelukkig heb ik wel erg lekker speltbrood!
KillerQueen
31-01-2022 om 17:00
Kliekjes: Ik heb nog bruine bonensoep over (lunch van zaterdag) en zelfgemaakte Turkse pizza met knoflooksaus (zaterdagavond).
Slechte combi, maar zonde om weg te gooien.
Ted68
31-01-2022 om 17:15
Zelfgemaakte pizza platen: kinderen met funghi, en hm, voor mij met feta en aubergine
GeorgieBrown
31-01-2022 om 18:01
Teigera schreef op 31-01-2022 om 08:55:
Hartige taart vanavond, met bloemkool, broccoli, cashewnoten en brie. Maak ik al jaren met enige regelmaat weer omdat het goed in de smaak valt. Vanavond heeft lief een tentamen, dus hij moet vroeg eten. Dat gaat met hartige taart prima, wij warmen het tegen onze etenstijd gewoon weer even op in de oven.
ik ken die volgens mij, maar dan met alleen broccoli. Vintage recept uit allerhande volgens mij. 
Teigera
31-01-2022 om 18:04
Klopt GB! Alleen ik doe deels bloemkool en deels broccoli. Ziet er gezellig uit en smaakt goed.
Moosey
31-01-2022 om 20:19
Pastaatje restverwerking met tomatensaus, rookworst, ui, champignons en rucola.
De broden zijn eh, nogal breed uitgevallen, een soort blobjes
maar wel van binnen heel mooi met onregelmatige luchtbellen. Alleen is lief daar nooit zo blij mee want daar valt z’n smeerkaas doorheen 
Wel weer een stap voorwaarts gemaakt op baguettegebied, dat is wel erg leuk dat die steeds beter worden.
Morgen eet ik op werk, chili sin carne met barbacao. Oh, en ik ga een soort guaca van edamame-bonen erbij maken, benieuwd hoe dat wordt
Tuinfluiter
31-01-2022 om 21:08
Ik heb mijn restjes verwerkt in een thaise groene curry met rijst en ei.
Wobbelkont
31-01-2022 om 22:07
Nou, daar ben ik dan;
Vooraf een antipastiplank met verschillende vleeswaren en kazen, met brood & aïoli.
Daarna gamba’s in knoflookolie, ossenhaaspuntjes, lamskoteletjes en bavette, met bijbehorende sausjes en frietjes. Volgens Shared Dining concept. Lekker overal je vork inprikken!
Ik heb héérlijk gegeten!