Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (gesloten)

Wat eten we vandaag, al jaren een goedlopend topic op Viva dus dat mag hier niet ontbreken!

Infobericht: dit topic is gesloten,  je kunt hier verder lezen:

https://www.viafora.nl/forum/eten/wat-eten-we-vandaag-deel-2?page=1#17


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Gerookte paling, een kabeljauw schnitzel en worteltjes

Dolfje

Dolfje

31-01-2022 om 14:17 Topicstarter

Wobbelkont schreef op 31-01-2022 om 13:22:

Ik ga vanavond voor de verandering maar weereens uiteten 😂

Maar wat ga je dan eten is de vraag?😃

Dolfje schreef op 31-01-2022 om 14:17:

[..]

Maar wat ga je dan eten is de vraag?😃

Het is een shared dining concept! Vooral mediterraans met vlees/vis. Laat aan het eind van de avond eten wat het allemaal precies was!

Ik heb tomatensoep gegeten als lunch en eet dus waarschijnlijk brood als avondeten. Misschien kook ik een ei ofzo maar spectaculairder dan dat zal het niet worden. Gelukkig heb ik wel erg lekker speltbrood! 

FaithfulDuck87

FaithfulDuck87

31-01-2022 om 16:43

nasi met gebakken ei

Kliekjes: Ik heb nog bruine bonensoep over (lunch van zaterdag) en zelfgemaakte Turkse pizza met knoflooksaus (zaterdagavond). 

Slechte combi, maar zonde om weg te gooien. 

Zelfgemaakte pizza platen: kinderen met funghi, en hm, voor mij met feta en aubergine 

Teigera schreef op 31-01-2022 om 08:55:

Hartige taart vanavond, met bloemkool, broccoli, cashewnoten en brie. Maak ik al jaren met enige regelmaat weer omdat het goed in de smaak valt. Vanavond heeft lief een tentamen, dus hij moet vroeg eten. Dat gaat met hartige taart prima, wij warmen het tegen onze etenstijd gewoon weer even op in de oven.

ik ken die volgens mij, maar dan met alleen broccoli. Vintage recept uit allerhande volgens mij.

Klopt GB! Alleen ik doe deels bloemkool en deels broccoli. Ziet er gezellig uit en smaakt goed.

aardappels, rode bietjes en een speklapje

Pastaatje restverwerking met tomatensaus, rookworst, ui, champignons en rucola. 
De broden zijn eh, nogal breed uitgevallen, een soort blobjes maar wel van binnen heel mooi met onregelmatige luchtbellen. Alleen is lief daar nooit zo blij mee want daar valt z’n smeerkaas doorheen
Wel weer een stap voorwaarts gemaakt op baguettegebied, dat is wel erg leuk dat die steeds beter worden. 
Morgen eet ik op werk, chili sin carne met barbacao. Oh, en ik ga een soort guaca van edamame-bonen erbij maken, benieuwd hoe dat wordt 

Ik heb mijn restjes verwerkt in een thaise groene curry met rijst en ei.

Nou, daar ben ik dan;

Vooraf een antipastiplank met verschillende vleeswaren en kazen, met brood & aïoli.

Daarna gamba’s in knoflookolie, ossenhaaspuntjes, lamskoteletjes en bavette, met bijbehorende sausjes en frietjes. Volgens Shared Dining concept. Lekker overal je vork inprikken!

Ik heb héérlijk gegeten!

Dolfje

Dolfje

31-01-2022 om 22:25 Topicstarter

Klinkt goed!

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.