Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (gesloten)

Wat eten we vandaag, al jaren een goedlopend topic op Viva dus dat mag hier niet ontbreken!

Infobericht: dit topic is gesloten,  je kunt hier verder lezen:

https://www.viafora.nl/forum/eten/wat-eten-we-vandaag-deel-2?page=1#17


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Wij eten andijvie stamppot met spekjes en rookworst.

Een salade met rucola, linzen, bietjes, feta, geroosterde edamame, croutons, honing-mosterdsaus

En verder

Kipfilethaasjes met satésaus en nasi van zilvervliesrijst met ui-prei-ei-pancetta. 

Heb de rijst gisterenavond al gekookt en gekruid en de salade ook al voorbereid.

wij eten lasagne vanavond 

Dolfje schreef op 14-11-2021 om 21:50:

Vanmiddag aten wij een lekker broodje warme beenham in een heel oud café.

Vanavond aten wij ( ff gekopieerd van de website):

  • BIERBOSTEL BROOD Gebakken bol met ons eigen bierborstel. Geserveerd met paddenstoelenboter en zeezout flakes uit de smoker
  • MIXED GRILL Smoked chicken, st louis-style smoked rib, pulled pork en gerookt bierspek met oa chimichurri saus.

En een proefplankje met bier. Was heel lekker!

Morgen nog ontbijt in het hotel en dan weer naar huis.

Klinkt zalig! 

Gestoofde tomaat, prei, paprika en gemarineerde artisjokharten met köfte en risotto.

Vanavond gebakken aardappelen met snijbonen en een kaasschelp

Vanavond vette hap:
Zelfgemaakte ovenfriet, speklapje en waarschijnlijk spinazie. 

Stampot rode bieten met spekjes, appel en crème fraiche. 

TanSwallow86

TanSwallow86

15-11-2021 om 16:29

Hachee en aardappels of aardappelpuree 

Brienne schreef op 15-11-2021 om 16:16:

Stampot rode bieten met spekjes, appel en crème fraiche.

Klinkt goed 😋

FaithfulDuck87

FaithfulDuck87

15-11-2021 om 16:48

kipschnitzel met eigengemaakte appelmoes

Inspiratieloos deze week... Het wordt een AVG'tje: sperziebonen, gebakken krieltjes met kruiden en een groenteburger. 

Volkorenbrood met baba ganoush. Zo training, dus niks bijzonders op het menu. 

En binnenkort komt dit op het menu: https://www.iamafoodie.nl/november-recept-in-balsamico-en-grapefruit-geroosterde-bietjes-met-witte-bonen-en-pistachecreme/
Ik heb alleen van die vacuumbietjes en geen verse, daar moet ik dus even achteraan. 

Pasta carbonara, deels met "echte" (verse) pasta, deels met courgettespaghetti. 

Shoarma met pitabroodjes en boontjes, jammie

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.