Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (gesloten)

Wat eten we vandaag, al jaren een goedlopend topic op Viva dus dat mag hier niet ontbreken!

Infobericht: dit topic is gesloten,  je kunt hier verder lezen:

https://www.viafora.nl/forum/eten/wat-eten-we-vandaag-deel-2?page=1#17


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.
TanSwallow86

TanSwallow86

28-10-2021 om 16:37

Kofta met rijst

Heel simpel: rijst, sajoerboontjes met een speklapje

Mini kipburgers met gegrilde groenten staat vandaag op het menu. 

Dolfje

Dolfje

28-10-2021 om 17:07 Topicstarter

Bij thuiskomst net vond ik nog een bakje kastanjechampignons in de koelkast en heb ik deze soep min of meer in elkaar gedraaid. Erbij heb ik nog een pie van de Ah en 1 spinazie borek.
Aaahttp://inmyredkitchen.com/nl/champignonsoep/
Goed genoeg voor vandaag.

Restje spruitjes en champignons van gisteren. Aangevuld met een stuk zalm. 

Ik had linzensoep uit de vriezer gehaald, maar daar heb ik helemaal geen zin in. Dus ik eet brood met een salade erbij.

Vandaag werd hier gekookt én gegeten:

Ovengeroosterde aubergine, plakjes tomaat, uiringen in zoet-zuur, cottage cheese met peterselie/zout/peper/knoflook/citroenzest. Erbij/ overheen gestrooid: ovengeroosterde kikkererwten (komijn/zout/knoflook/olijfolie).

Hier vandaag lekker simpel, gebakken aardappelpartjes met snijbonen en een hamburger

Shoarmavlees met tzatziki en een salade van veldsla met komkommer 

DownrightChinchilla41

DownrightChinchilla41

28-10-2021 om 19:49

redbulletje schreef op 28-10-2021 om 19:45:

Shoarmavlees met tzatziki en een salade van veldsla met komkommer

Ik ook een soort van Een kapsalon 😂

@afrodite05: ik help het je hopen! Is een pilav niet meer de bereidingswijze van de rijst, dan de daadwerkelijke ingredienten (naast de rijst dan)?

Wij aten vanavond een heel simpel agv-tje, dat erin gaat als koek (zelfs bij grote frut, dus kleine frut ook): spinaziekaasrondo, broccoli, gebakken aardappelpartjes.

Vandaag nasi goreng (kool, prei, ui, wortel, kool, bloemkool), gestoomde snijboontjes en pindasaus. Meteen voor morgen als lunch. Had voor het eerst gekookte rijst ingevroren en dat heb ik gebruikt voor de nasi. Handig. 

Dolfje

Dolfje

28-10-2021 om 20:58 Topicstarter

GeorgieBrown schreef op 28-10-2021 om 20:49:

Vandaag nasi goreng (kool, prei, ui, wortel, kool, bloemkool), gestoomde snijboontjes en pindasaus. Meteen voor morgen als lunch. Had voor het eerst gekookte rijst ingevroren en dat heb ik gebruikt voor de nasi. Handig.

Zeker handig, doe ik ook vaak.

Dolfje

Dolfje

29-10-2021 om 08:11 Topicstarter

Ik heb voor vandaag hetzelfde als woensdag dus een soort van nasi goreng met taugé en gehakt erdoor. Was eigenlijk voor maandag maar heb vandaag ook weinig zin / inspiratie en tijd om iets te maken. Moet zo naar de praktijkondersteuner en dan sporten en werken. 

Ik heb vandaag een late dienst. Lief en de frutjes eten chili sin carne, ik neem een bakje pompoensoep, crackers, komkommer en hummus mee. Simpel, maar de pompoensoep is zelfgemaakt en was erg goed gelukt dus het wordt toch vast wel smaakvol. 

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.