Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (gesloten)

Wat eten we vandaag, al jaren een goedlopend topic op Viva dus dat mag hier niet ontbreken!

Infobericht: dit topic is gesloten,  je kunt hier verder lezen:

https://www.viafora.nl/forum/eten/wat-eten-we-vandaag-deel-2?page=1#17


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Macaroni met kaas en pizza 🍕

AcceptableReindeer64

AcceptableReindeer64

01-09-2021 om 11:50

Bami en morgen kipschnitzel met groenten en aardappels

Vanavond eten wij nacho's met gehakt, bonen, paprika en maïs.

Gemarineerde panga en worteltjes

aardappels met haricot verts en een slavink

Chicken tonight. 

Kipdrumstick, rijst en sperziebonen in woksaus.

vandaag “vlug, veilig & voordelig”:

Het allerhande bakplaat-idee met gnocchi, feta (want kaas hóórt in mijn dag ) en dadeltomaatjes. Geweldig idee: alles op een bakplaat mikken en wachten tot de oven piept! Doe ik veel te weinig. 

En

Bruine bonen met spek en rauwe ui in het zuur. Dat vind ik toch zó lekker af en toe. De bonen hebben al een nachtje in de week gestaan.

ToetieToover schreef op 01-09-2021 om 14:14:

vandaag “vlug, veilig & voordelig”:

Het allerhande bakplaat-idee met gnocchi, feta (want kaas hóórt in mijn dag ) en dadeltomaatjes. Geweldig idee: alles op een bakplaat mikken en wachten tot de oven piept! Doe ik veel te weinig.

En

Bruine bonen met spek en rauwe ui in het zuur. Dat vind ik toch zó lekker af en toe. De bonen hebben al een nachtje in de week gestaan.

Die van mij is er ook zo-een van de Allerhande traybakes.

Herfstappeltaart schreef op 01-09-2021 om 14:28:

[..]

Die van mij is er ook zo-een van de Allerhande traybakes.

Ze zagen er lekker uit en ik ben van plan om ze (bijna) allemaal te maken. Laat je nog even weten hoe jouw keuze beviel?

ToetieToover schreef op 01-09-2021 om 16:24:

[..]

Ze zagen er lekker uit en ik ben van plan om ze (bijna) allemaal te maken. Laat je nog even weten hoe jouw keuze beviel?

Ja doe ik!

Macaroni met gebakken uisnippers en stukjes ham, met kaasrasp.

En wat broccoli en tomatenplakjes.

ToetieToover schreef op 01-09-2021 om 16:24:

[..]

Ze zagen er lekker uit en ik ben van plan om ze (bijna) allemaal te maken. Laat je nog even weten hoe jouw keuze beviel?

Nou het was geslaagd hoor. In het recept stond dat ik zakjes bloemkool- en broccoliroosjes moest gebruiken, maar ik had een hele bloemkool en die heb ik zelf in roosjes gedaan. Geen broccoli dus. We vonden het erg lekker. De tomaatjes en de stukken puntpaprika maakten het sappig.

Volgende keer maak ik de roosjes nog wat kleiner voor de snellere garing. De knoflookolie met chilivlokken en zeezout smaakte ook lekker eroverheen.

Zo, nu volgende week een nieuwe traybake uitproberen!

Herfstappeltaart schreef op 01-09-2021 om 18:25:

[..]

Nou het was geslaagd hoor. In het recept stond dat ik zakjes bloemkool- en broccoliroosjes moest gebruiken, maar ik had een hele bloemkool en die heb ik zelf in roosjes gedaan. Geen broccoli dus. We vonden het erg lekker. De tomaatjes en de stukken puntpaprika maakten het sappig.

Volgende keer maak ik de roosjes nog wat kleiner voor de snellere garing. De knoflookolie met chilivlokken en zeezout smaakte ook lekker eroverheen.

Zo, nu volgende week een nieuwe traybake uitproberen!

Ha, goed nieuws, bedankt voor de review! Ik ga er binnenkort ook nog 1 uitkiezen. 

Ah, ik heb de nieuwe Allerhande nog niet gelezen. Ben benieuwd of het mij ook inspiratie brengt. 
Heb vanavond omelet met champignons op het menu, met volkorenbrood en een salade. 

@Tootietoover: Waar haal jij die kippenlevertjes? Slager? Ik heb het nog nooit gegeten, maar jouw variaties klinken lekker! Stom genoeg weet ik nog niet of ik het "aandurf". 

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.