Vakantie en reizen Vakantie en reizen

Vakantie en reizen

PriceyRook54

PriceyRook54

07-04-2022 om 10:28

Vakantievoorpret

Net als heel veel mensen ben ik jaren niet op vakantie geweest, maar dit jaar gaat het eindelijk weer gebeuren. Nou ja, daar gaan we vanuit dan hè, dat het nu gaat lukken De laatste buitenlandvakantie was 2018, met het gezin.

Over precies 5 weken (ja ik tel af) ga ik met een stel vriendinnen een weekend naar Mallorca en mèn, de voorpret is misschien nog wel beter dan de eigenlijke trip!  We hebben al een tour geboekt, en mijn haar, nagels en wimpers staan al gepland, de plaatselijke restaurants en kroegen zijn al bekeken... 

En daarna begin ik gewoon lekker opnieuw voor de gezinsvakantie in juli 

Wie zit er nog meer in de voorpretmodus?


Ik, maar dan niet voor mezelf maar voor mijn dochter van 20.
Ze droomt al jaren van een bijzondere vakantie in scandinavie en als alles gaat zoals het er nu naar uitziet vertrekt ze volgend jaar maart voor 8 dagen richting het hoge noorden.

Zit soms te kijken hoe de omgeving is en en bekijk foto's op de wedsite van de aanbieder. Gun het haar zo!

BeneficialJay65

BeneficialJay65

07-04-2022 om 10:49

Hier ook, ik ga de 24-ste naar Kreta met 2 kinderen en eind mei naar Fuerteventura met m’n nog niet schoolgaande kind. Zo’n zin n❤️❤️

Wij moeten nog boeken. Waarschijnlijk wordt het Valencia. Ik ben daar al vaker geweest want mijn zoon heeft daar gewoond. Ik vind dat zo'n mooie en gezellige stad. Ook het strand vind ik heerlijk daar.

Wij gaan begin mei een week naar Drenthe en we hebben al een paar mooie wandelingen uitgezocht. We hebben ook al een leuk restaurant in de buurt gevonden dus we hebben er zin in. 
In juli gaan we met onze dochter een week naar Italië dit is voor ons de eerste keer weer naar het buitenland sinds corona. We kijken er naar vooruit.

PriceyRook54

PriceyRook54

07-04-2022 om 12:13

Leuke plannen allemaal! Hier waar ik zit stormt het nu, met een ijskoude wind. Ik kan niet wachten om weer wat zon op mijn  huid te voelen.

Zalando heeft trouwens ook een goede aan mij de laatste twee maanden, ik ben blut voor de vakantie begonnen is 

JtM

JtM

07-04-2022 om 12:33

Wat een heerlijk vooruitzicht! 

Ik ken het, wij zijn in februari weg geweest maar ik had naast de voorpret ook dikke vakantiestress door alle gezondheidsverklaringen, coronatesten en koffers inpakken van te voren. Gelukkig was alles in orde en hebben we heerlijk genoten van onze vakantie.

Wij staan op het punt tickets te boeken voor de verre reis naar Midden-Amerika die we voor 2020 gepland hadden gestaan. Ik moet zeggen dat we, door al het gedoe, nog niet overlopen van enthousiasme maar dat komt vast als alles geregeld is.

Ja hoor hier ook al pret. In september naar Mallorca maar gaan eerst eind april naar Texel, daar heb ik ook al zin in. En dan nog een week vrij in juni waarvan we nog niet weten wat we gaan doen. Hebben het ook over Valencia gehad, ben ik ooit geweest maar man nog niet. Dus misschien wel dat.

Ik ben afgelopen weekend naar Londen geweest met mijn oudste dochter van 20. 
Morgen gaan we met de zes jongere kids naar een pannenkoekenrestaurant en dan horen ze waar we heen gaan in de zomervakantie. Dat is Duitsland. Niet heel bijzonder verder maar ze willen al de hele tijd graag weten dus we doen het zo. 

wat gezellig Suzy!

heerlijke plannen allemaal!
Wij gaan in de meivakantie naar Drenthe en in juli gaan we bijna drie weken naar zuid Frankrijk, zoveel zin in! 

Ik. In mei weer naar vrienden in Canada, de reis maken die voor 2 jaar geleden gepland stond (en geboekt was) en nu eindelijk waarheid wordt. Op 27 april a.s. vervallen ook in Canada alle restricties, we hebben onze "eigen" kamer in ons vertrouwde hotel kunnen boeken, en onze vriend aldaar heeft foto's gestuurd van de pub waar we in de avond altijd rondhangen, en daar is gelukkig niks veranderd. Heb er zin in!

wij hebben ook al voorpret: in mei een stedentrip naar Athene. In juni met mijn kinderen een week naar familie in Amerika. Daarna nog met mijn man 3,5 week kamperen ergens in Europa. Heel veel voorpret dus, heb er zin in. 

Pejeka1 schreef op 07-04-2022 om 21:08:

Ik. In mei weer naar vrienden in Canada, de reis maken die voor 2 jaar geleden gepland stond (en geboekt was) en nu eindelijk waarheid wordt. Op 27 april a.s. vervallen ook in Canada alle restricties, we hebben onze "eigen" kamer in ons vertrouwde hotel kunnen boeken, en onze vriend aldaar heeft foto's gestuurd van de pub waar we in de avond altijd rondhangen, en daar is gelukkig niks veranderd. Heb er zin in!

Klinkt goed!

In de mei vakantie een weekend naar Drenthe. Met Hemelvaart naar Limburg. En de afgelopen weken heb ik me onder kunnen dompelen in voorpret om onze kampeer reis naar Portugal en Spanje te plannen. Heerlijk dat het weer kan. En als we dan weer terug komen van alles ga ik onze rondreis van 2020 herboeken (Italie, Griekenland, Albanie, Montenegro, Kroatie, Slovenie) erop vertrouwend dat het allemaal door gaat. Dus zelfs al voorpret voor 2023.

Wij hebben al een fantasische vakantie naar Curaçao achter de rug dit jaar (in januari), dus dat was eigenlijk het hoogtepunt, maar ik heb ook wel zin in onze nog geplande vakanties naar Turkije deze meivakantie (met alle pubers) en naar Ameland deze zomer (met alleen de jongste). 

Misschien doen man en ik in de herfstvakantie nog een stedentrip. We willen héél graag samen een keer naar Rome. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.