Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Ja/nee 05/10 Het bed delen?

(Omdat niemand verder gaat, neem ik deze vrijheid.)
Geef in een bericht aan of je voor ja of nee kiest en vertel waarom je daarvoor kiest. En geef je keuze aan in de peiling.

Ben je de eerste in dit topic die reageert, Of De Eerste Na De Topic Opener, dan bedenk je een nieuwe stelling/woord, bijvoorbeeld : Botox ja of nee?

Deze stelling plaats je de volgende dag, het liefst in de ochtend, in een nieuw topic. Degene die daar weer als eerste reageert opent de dag erop weer een nieuw ja/nee topic. Enzovoort.

Je plaatst het topic in huiskamer. Je zet in de titel: Ja/nee met de datum en de stelling/het woord. Vervolgens maak je een peiling aan waar
je bij de peilingvraag de stelling/het woord zet. En bij de peilingopties de opties ja en nee. En het max aantal antwoorden 1.

Kopieer tot slot deze hele tekst plaats deze in je bericht, zodat voor iedereen die nieuw instapt duidelijk is wat de bedoeling is.

Peiling

Zou jij het bed delen met iemand die half zo oud is?
90 stemmen
23%
77%

Moirmel

Moirmel

05-10-2023 om 02:04 Topicstarter

Man zijnde zeg ik natuurlijk ja, zelfs al was mijn eerste partner 16 jaar ouder dan ik. 

RaggedGull77

RaggedGull77

05-10-2023 om 02:56

Ik ben 53, over een paar maanden 54, dus voor mij zie ik geen probleem.

PerfumedAlpaca84

PerfumedAlpaca84

05-10-2023 om 06:41

ik snap je eigen antwoord niet (wat heeft dit nou met man zijn te maken?). 

Mijn antwoord is nee. Ik ben in de dertig en zie niks in mannen die nog niet volwassen zijn. Ook niet van enkele jaren ouder, trouwens.

Nee. Ik denk dat mannen zich vaak jonger gaan voelen door een jongere bedgenoot, maar dat een vrouw zich met een jongere bedgenoot juist ouder zal voelen.

nee. Niet alleen omdat ik 18 jaar wel erg jong vind, maar bovenal omdat ik op ouder val. Dus dan liever 18 jaar ouder

Onder de 40 vind ik de meeste mannen gewoon niet aantrekkelijk. Onder de 30 zijn het vaak nog jochies qua uitstraling en onder de 20 gewoon nog echte broekies. Dus nee...

Vanaf 40 begint het wat te worden. 50+ zou ik weer te oud vinden voor een relatie, maar het bed delen kan voor mij ook nog wel bij 60+ mits aantrekkelijk en jong van geest. 70 word ook mij te oud, al zullen ook de meesten daarvan een betere conditie in bed hebben dan ik 😂 (maar daarom gebeurd er in mijn bed ook weinig behalve rusten en slapen )

(Overigens dacht ik op basis van de titel dat dit ging over samen of apart slapen)

Nee, ik ben begin veertig en val niet op mannen die net twintig zijn. 

Als ik kijk naar mijn eigen ervaringen was de jongste 3 jaar jonger dan ik en de oudste 8 jaar ouder. 

Nee dat vind ik echt veels te jong. Dan zou mijn bedpartner een 'man' van 20 zijn. Ik heb een zoon die bijna zo oud is dus ik vind het idee gewoon heel raar en zelfs ongepast. Het zou voor mij niet goed voelen. 

Nee, op dit moment zou dat ook nog randje minderjarig zijn. Maar ik denk dat ik op mijn 40ste ook geen 20-jarige zou willen. Als ik naar stagiairs kijk van die leeftijd op het werk dan is het verschil met leeftijdsgenoten toch wel heel groot.

Ik kijk met een ander oog nu ik moeder ben, van jongens van begin twintig en jonger denk ik: ach dat had mijn zoon kunnen zijn. Dus nee. Ik voel mij dan ook meteen stokoud en seks is dan het laatste waar ik aan denk.

Hangt helemaal af van de 25 jarige maar vooral van de omstandigheden. Ik zeg dus niet "Ja, natuurlijk".. moet ik nu gaan twijfelen aan mijn masculiniteit?

Nee, ben begin 40 en voel me echt niet aangetrokken tot twintigers (of dertigers).

Nee, ik word volgend jaar 50 en ik vind iemand van 25 ( leeftijd van de kinderen van vrienden) echt mennekes. 

Nee, ik wil alleen het bed delen met degene waar ik mee getrouwd ben. En buiten het feit dat ik getrouwd ben en dat nog lang hoop te blijven, lijkt een relatie met iemand die mijn zoon had kunnen zijn ook niets.

ik las ooit ergens dat de grens zou liggen bij de helft van je eigen leeftijd+7

zelf val ik niet op veel jonger. Heeel heeel hoge uitzondering daargelaten.

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

05-10-2023 om 08:21

Mijn eerste reactie op basis van de vraag was: ja natuurlijk. Zelfs met iemand die mínder dan de helft van mijn leeftijd is. Mijn kinderen hebben regelmatig naast me in bed geslapen.

Maar gezien je eigen antwoord doel je op een partner. In dat geval: nee, kan ik me niet voorstellen. Een relatie met iemand die qua leeftijd mijn (groot)vader of zoon zou kunnen zijn.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.