Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (deel 2)


runderlapje, witlof ala creme en gekookte krieltjes en uiteraard fruitsalade. Ik doe alles voor fruitsalade(stukjes, galiameloen, ananas, druif, watermeloen en nog een soort meloen. 

Nikki1973 schreef op 23-12-2025 om 17:17:

[..]

Oké dank je, klinkt goed! blik tajine ken ik niet. Ik ken de tajine als een middel om te koken. Ga eens op zoek.

Met ratatouille is het ook erg lekker. Iets frisser, denk ik. En anders een stoofje maken van aubergine, paprika, courgette, wat tomaat, iets citroensap en kruiden. Volgende dag nog lekkerder.

Naminokurashi schreef op 23-12-2025 om 18:11:

runderlapje, witlof ala creme en gekookte krieltjes en uiteraard fruitsalade. Ik doe alles voor fruitsalade(stukjes, galiameloen, ananas, druif, watermeloen en nog een soort meloen.

Die fruitsalade herken ik ook zo. Iets fris in je mond, al krijg je er dorst van. Vochtbeperkt is heel naar. Ik was jarig toen ik in het ziekenhuis lag, en heb een 1000-litertank ijswater gevraagd. No way dat ik die kreeg natuurlijk  .

inderdaad, die vochtbeperking is rot. Mag maar 1500 ml vocht hebben. Soms zo een dorst. Dus drinken wat ze dan aanbieden is, ijswater. Blijft tenminste lang koud en drink maar via een rietje

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.