Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (deel 2)


vandaag moet het allemaal snel, dus

deze

AHI_43545239383936313732?revLabel=1&rendition=800x800_JPG_Q90&fileType=binary

Met kipgehakt en hartige kwark. Het potje zelf is vegan maar helaas gaan mijn toevoegingen dat teniet doen.

en verder een kopje minestronesoep, die ik eerder had gemaakt, met nog wat platte koekenpan broodjes van het zadendeegje, dat ik ook al eerder had gemaakt. 

Teigera schreef op 07-03-2023 om 10:05:

Oeh sterkte Dolfje, heb je pijn? Dan hoop ik dat het na je tandartsbezoek beter is.

Nee gelukkig niet maar er moet wel een nieuwe vulling in.

FaithfulDuck87

FaithfulDuck87

07-03-2023 om 18:09

hier stamppot prei met gehaktballetjes.
Op mijn werk in de kantine wel de hele week vega. Zuivelvrij niet. 

afrodite05 schreef op 06-03-2023 om 16:52:

[..]

Haha om te janken! Klinkt als een geslaagd en lekker weekend!

Hahaha, stomme auto correct 

yette

yette

07-03-2023 om 21:00 Topicstarter

Als ik had geweten van de week zonder vlees en zuivel, had ik niet meegedaan. Geen vlees doen we vaak, vandaag ook. Maar zuivel helemaal schrappen, zie ik echt niet zitten. 

ToetieToover schreef op 07-03-2023 om 10:23:

vandaag moet het allemaal snel, dus

deze

AHI_43545239383936313732?revLabel=1&rendition=800x800_JPG_Q90&fileType=binary

Met kipgehakt en hartige kwark. Het potje zelf is vegan maar helaas gaan mijn toevoegingen dat teniet doen.

en verder een kopje minestronesoep, die ik eerder had gemaakt, met nog wat platte koekenpan broodjes van het zadendeegje, dat ik ook al eerder had gemaakt.

Oh! Chili met kipgehakt. Dat klinkt wel heel goed eigenlijk, dat ga ik ook eens proberen. Nog nooit aan gedacht.

Gekookte aardappels, asperges met aspergesaus, ham en gekookt ei, en een cordon bleu XL. En die laatste had ik een dagtaak aan om die op te eten. Wat een ding! 

Wij eten vanavond falafel uit de airfryer ( niet zelf gemaakt) met een salade met  ijsbergsla, tomaat en feta. 

yette

yette

08-03-2023 om 07:26 Topicstarter

Risotto met ratatouille en een gehaktding. 

Pasta met aubergine, tomatensaus, chilivlokken, knoflook, basilicum en kappertjes. En een beetje mozzarella als topping erop. Vleesloos, niet zuivelloos.

Pepperoni schreef op 07-03-2023 om 22:17:

Gekookte aardappels, asperges met aspergesaus, ham en gekookt ei, en een cordon bleu XL. En die laatste had ik een dagtaak aan om die op te eten. Wat een ding!

Verse asperges? Zijn die er al? 

afrodite05 schreef op 08-03-2023 om 07:44:

[..]

Verse asperges? Zijn die er al?

Nee, die komen pas in mei/juni toch? Ik heb er wel zin in trouwens

Ik eet vanavond pompoensoep en chili con carne. Moet mijn vriezer weer wat leegmaken

Wij eten een orzo-gerecht met courgette, champignons en walnoten.

'k Herinner me niet meer wat we de afgelopen dagen allemaal gegeten hebben, maar gisteren stond er volkoren farfalle op het menu met pittige courgette-tomatensaus met een paar plakjes bûche (geitenkaas) erin gesmolten.

Vandaag eten wraps met een mengsel van gebakken pleurotes du panicaut (soort paddenstoelen)/rode uien/courgette/rode puntpaprika/smaakmakers en yoghurt-knoflooksaus met verse kruiden.

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.