Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (deel 2)


Mooi weer, dus de bbq gaat vandaag aan.

FaithfulDuck87

FaithfulDuck87

11-06-2022 om 09:03

ik heb vanavond een Oosterse kookworkshop, dus weet niet precies wat ik ga eten. 
Wel erg veel zin in! 

anijsblokje schreef op 10-06-2022 om 21:11:

[..]

Goed punt! Maar ik denk ook dat het 'gewoon' een generatiekloof is.

Ja, dat denk ik ook. In mijn geval een soort Grand Canyon...

Ik probeer al een paar dagen een restaurant te reserveren in Italie. Ik ben daar dinsdag voor werk. Maar helaas is alles wat ik wilde (met een terras) vol vanwege een evenement. Nou ja, pech. 

Wij eten vanavond in het restaurant bij het hotel. Zijn al sinds 4:15 op en geen zin om op zoek te gaan en het restaurant krijgt goede reacties op internet. Zitten nu bij de poolbar. Met een halve liter Grieks tapbier 
Het is wel behoorlijk bewolkt en benauwd dus even kijken of we morgen niet alsnog de airco er bij boeken. 

Mama-Inge schreef op 11-06-2022 om 07:26:

Het waren allemaal gerechten die ik thuis ook klaar kan maken, viel me een beetje tegen.
Gehaktbal, spareribs, snitzel, dat soort dingen
Verder smaakte het wel, maar als ik dan een keer uit eten ga, mag het ook wel iets bijzonders zijn wat ik thuis bijna of nooit eet.

Eens. Zo hadden we een keer met een uitje van werk stampot buffet. Doordeweeks eten noem ik dat, met een uitje mag het wat specialer.

Man en zoon gaan hamburgers maken. Heb runderburgers gehaald bij de slager en verder broodjes, sla, tomaat en cheddar. Van de resterende sla maak ik een salade voor erbij.

Friezinnetje schreef op 11-06-2022 om 09:03:

ik heb vanavond een Oosterse kookworkshop, dus weet niet precies wat ik ga eten.
Wel erg veel zin in!

Klinkt leuk veel plezier. 

Wij eten kalfssucade had ik nog in de vriezer liggen met aardappel kroketjes en spinazie met tomaatjes.

TanSwallow86

TanSwallow86

11-06-2022 om 16:14

RoosOpJeHoed schreef op 11-06-2022 om 15:12:

Man en zoon gaan hamburgers maken. Heb runderburgers gehaald bij de slager en verder broodjes, sla, tomaat en cheddar. Van de resterende sla maak ik een salade voor erbij.

Ik doe het met quarter pounder, gebakken ei en kaas zonder broodjes.

Denk ik, loop de hele dag weer met een mehh gevoel

Fijne vakantie Dolfje. 

Vanavond maak ik denk ik een soort ramen. Want ik ben ook erg into miso de laatste tijd. Ik doe er groene aspergepuntjes, spinazie en ei in. 

Zag hier laatst ook iets over miso en toen wilde ik nog zeggen: miso niet meekoken he, dan kill je de probiotica.

HarleyQuin schreef op 11-06-2022 om 16:14:

[..]

Ik doe het met quarter pounder, gebakken ei en kaas zonder broodjes.

Denk ik, loop de hele dag weer met een mehh gevoel



Meh-gevoel ✅



TanSwallow86

TanSwallow86

11-06-2022 om 16:20

GeorgieBrown schreef op 11-06-2022 om 16:16:

[..]



Meh-gevoel ✅



Ook een mehh gevoel? 

Gebakken aardappel met saus uit een flesje (ravigottesaus), sperziebonen en kastanjechampignons.

afrodite05 schreef op 11-06-2022 om 06:34:

Goede reis, Dolfje!

Pangafilet omwikkeld met ontbijtspek uit de oven en daarbij rösti en erwtjes.

Correctie: na boodschappen doen wordt het pastasalade met broccoli, tomaatjes en gerookte kip. Panga komt later wel. 

Friezinnetje: leuk, zo'n workshop! Veel plezier!

Bbq doen we een andere keer.
Was vergeten vlees uit de diepvries te halen door alle drukte vandaag.
Verder ook geen zin in koken, dus wat besteld bij de pizzeria 
Man en oudste zoon een pizza.
Jongste zoon iets oven brood 
En ik kipsalon

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.