Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (gesloten)

Wat eten we vandaag, al jaren een goedlopend topic op Viva dus dat mag hier niet ontbreken!

Infobericht: dit topic is gesloten,  je kunt hier verder lezen:

https://www.viafora.nl/forum/eten/wat-eten-we-vandaag-deel-2?page=1#17


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Lekker hoor Teigera, zo spontaan een restaurant binnen te lopen! Mooi dat jullie genoten hebben.

Vanmorgen bij schoonouders geweest 
Daar kregen we een kopje soep en 1 broodje 
Vanavond broodje hamburger gemaakt 

Ik moest zo lachen om je koelkast, Dewi-sri. Echt een eerste levensbehoefte. Hoe groter hoe beter inderdaad! 

Wij hebben er in Frankrijk eentje in de boerderij staan (nou ja, eigenlijk drie, want een paar mensen vonden dat wij hun afdankertjes ook wel konden gebruiken, maar die hebben we zelden nodig). En dan nog een kleintje op gas in mijn olijfgaard. Noemen we kamperen 


Proost op je nieuwe leven, leuk hoor!

 🥂

Dolfje

Dolfje

14-02-2022 om 09:49 Topicstarter

Hier pasta met /van courgette en kastanjechampignons en spekjes.

Vandaag verwerk in de restjes uit mijn koelkast tot een vegetarische chili.

Wij eten Mexicaanse wraptaart met veel groenten, gehakt, passata en geraspte kaas.

Oosterse bouillon met gegrilde biefstuk, peultjes, rijstnoedels en lenteui

wij eten vandaag in een wokrestaurant 

Ik maak vanavond een salade van spinazie, spekjes, feta, walnoot, tomaat en paprika. Daarbij een restje orzo waar ik verder geen inspiratie voor heb. Oh en vanmiddag toch maar proberen die groentesoep te maken.

afrodite05 schreef op 14-02-2022 om 12:43:

Ik maak vanavond een salade van spinazie, spekjes, feta, walnoot, tomaat en paprika. Daarbij een restje orzo waar ik verder geen inspiratie voor heb. Oh en vanmiddag toch maar proberen die groentesoep te maken.

Offtopic: Wanneer moet je met de hormonen beginnen?

vandaag:
Snert met zadencrackers met roomboter

En
Snijbonenstamppot met pulled pork.

Hutspot

Vanavond een gehakt-witlof ovenschotel, met zelfgemaakte aardappelpuree en kaas bovenop.

Ik heb nog afgeprijsde biefstuk. Daar zat een 30%-sticker op. Ik kan daar nooit aan voorbijlopen. Nu ziet biefstuk die "gerijpt" is er altijd wat minder smakelijk uit maar ik weet dat hij beter smaakt dan hij eruit ziet. Morgen is de andere over de datum maar ik denk dat een extra dagje rijpen niet veel zal uitmaken.

Ik maak er reepjes van en die bak ik onder voortdurend roeren in de pan. En daarbij - hoe kan het ook anders - gebakken aardappels en groente.

Ik kook al 'n paar dagen de koelkast leeg. Vandaag de verse lasagnebladen die op moeten. Blik tomaatblokjes, knoflook, verse tijm&oregano, restjes groenten oa champignons, bleekselderij, paprika, ui en met geitenkaas. 
Geserveerd op een bedje van een restje rucola.

Eet smakelijk allen  

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.