Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (gesloten)

Wat eten we vandaag, al jaren een goedlopend topic op Viva dus dat mag hier niet ontbreken!

Infobericht: dit topic is gesloten,  je kunt hier verder lezen:

https://www.viafora.nl/forum/eten/wat-eten-we-vandaag-deel-2?page=1#17


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Klinkt lekker Tuinfluiter. 
Ik maak vandaag voor het eerst gehaktballen volgens recept van de Librije in de slowcooker. Ik heb meteen een voorraad je gemaakt om in te vriezen dus hopelijk zijn ze lekker.  Ik vond het een flink geknoei dat kneden. 
We eten het met hutspot. Er lag een kilo zak met 35% korting bij de AH dus dat komt mooi uit. 

Jamie's insanity burgers. 
Ein-de-lijk 

yette schreef op 10-02-2022 om 15:28:

Jamie's insanity burgers.
Ein-de-lijk

Ik was zo benieuwd naar deze burgers dat ik het recept inmiddels heb opgezocht. Lijkt me erg lekker, man begon ook zowat te kwijlen bij het zien van het plaatje. Ik heb/gebruik alleen nooit die worcestersaus, weet je toevallig of het heel veel uitmaakt als ik dat weglaat? Of een alternatief? Ik wil dit wel een keertje maken namelijk, maar geen zin om een ingrediënt te kopen dat ik maar 1x gebruik...

Vanavond geen burgers, maar pasta. Simpele saus van Italiaanse roerbakgroente met bliktomaten, gehakt en wat restjes ui en tomaat van gisteren. Misschien nog extra paprika erdoor. Welke pasta ik in huis heb, weet ik niet, straks even graven in de diepvries (verse pasta) of voorraadkast (vast wel iets van volkoren penne oid te vinden). Als ik daarna de puf nog heb, maak ik een mango schoon bij wijze van toetje.

FaithfulDuck87

FaithfulDuck87

10-02-2022 om 17:22

Worchestersaus kun je in heel veel gerechten gebruiken. Ik gebruik het wel in bv soep of sauzen

Eendenborstfilet, colomba aardappels en salade

Dolfje

Dolfje

10-02-2022 om 18:21 Topicstarter

Friezinnetje schreef op 10-02-2022 om 17:22:

Worchestersaus kun je in heel veel gerechten gebruiken. Ik gebruik het wel in bv soep of sauzen

Ja ik ook.

Dolfje

Dolfje

10-02-2022 om 18:23 Topicstarter

Friezinnetje schreef op 10-02-2022 om 17:22:

Worchestersaus kun je in heel veel gerechten gebruiken. Ik gebruik het wel in bv soep of sauzen

Ja ik ook.

Dolfje

Dolfje

10-02-2022 om 18:23 Topicstarter

Je kan het trouwens wel gewoon weglaten, het is niet zo dat het dan niet lekker is.

Dolfje

Dolfje

10-02-2022 om 18:24 Topicstarter

hm mijn telefoon doet een beetje raar.

Wij aten kip met paksoi met noedels in kormasaus.

wij aten spinazie stamp met ouderwetse hamlappen

shoarma met turks brood, sla en komkommer 

Ninoea schreef op 10-02-2022 om 15:09:

Klinkt lekker Tuinfluiter.
Ik maak vandaag voor het eerst gehaktballen volgens recept van de Librije in de slowcooker. Ik heb meteen een voorraad je gemaakt om in te vriezen dus hopelijk zijn ze lekker. Ik vond het een flink geknoei dat kneden.
We eten het met hutspot. Er lag een kilo zak met 35% korting bij de AH dus dat komt mooi uit.

De quiche was inderdaad erg lekker dit recept houd ik er in.

Ik doe altijd plastic klushandschoentjes aan als ik gehaktballen maak heb een hekel aan kneden met blote handen.

Mn eendenborst was supergoed gelukt: 'cooked to perfection' zoals ze bij masterchef zouden zeggen. Eerste keer dat ik dat heb gemaakt, maar zeker niet de laatste. 

Polenta bramata, kalfshaxen,en gemengde salade

Tuinfluiter schreef op 10-02-2022 om 18:59:

[..]

De quiche was inderdaad erg lekker dit recept houd ik er in.

Ik doe altijd plastic klushandschoentjes aan als ik gehaktballen maak heb een hekel aan kneden met blote handen.

Wil je het receptje delen 😋

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.