Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (gesloten)

Wat eten we vandaag, al jaren een goedlopend topic op Viva dus dat mag hier niet ontbreken!

Infobericht: dit topic is gesloten,  je kunt hier verder lezen:

https://www.viafora.nl/forum/eten/wat-eten-we-vandaag-deel-2?page=1#17


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

Wij doen een fastfood friday. Broodje hamburger met ovenfriet en rauwkost. 

Elmie schreef op 28-01-2022 om 09:17:

Wij eten Shoarma met pitabroodjes en knoflooksaus.

En welk recept voor de knoflooksaus gaat het worden? 

Ik eet vanavond (volkoren) spaghetti met zelfgemaakte pesto. Gekaramelliseerde roodlof met balsamico erbij.

anijsblokje schreef op 28-01-2022 om 11:34:

[..]

En welk recept voor de knoflooksaus gaat het worden?

Ik eet vanavond (volkoren) spaghetti met zelfgemaakte pesto. Gekaramelliseerde roodlof met balsamico erbij.

Ik heb er een beetje een mix van gemaakt. Met volle yoghurt, een beetje mayo, beetje citroensap en suiker en peterselie en bieslook. En uiteraard knoflook 😁

oh zelfgemaakte pesto is zooo lekker anijsblokje.

Elmie schreef op 28-01-2022 om 11:37:

oh zelfgemaakte pesto is zooo lekker anijsblokje.

Ik ben er ook een groot liefhebber van. Ik maak altijd een grote hoeveelheid en vries het in kleine potje in. Het blijft in de vriezer heel goed van kwaliteit. 

Ik maak vanavond zalm uit de oven, risotto en een salade van gegrilde groenten. 

Ik maak tortilla's met gehakt, maïs, tomaatjes, avocado en tomatenrijst. Weet nog niet of ik ze alvast klaarmaak en oprol, of dat we dat aan tafel doen. 

Tuinfluiter schreef op 28-01-2022 om 12:29:

[..]

Ik ben er ook een groot liefhebber van. Ik maak altijd een grote hoeveelheid en vries het in kleine potje in. Het blijft in de vriezer heel goed van kwaliteit.

Ik maak vanavond zalm uit de oven, risotto en een salade van gegrilde groenten.

O goede tip om de pesto in te vriezen!

afrodite05 schreef op 28-01-2022 om 12:56:

Ik maak tortilla's met gehakt, maïs, tomaatjes, avocado en tomatenrijst. Weet nog niet of ik ze alvast klaarmaak en oprol, of dat we dat aan tafel doen.

Misschien in de oven doen met een beetje geraspte/parmezaanse kaas? 😋

Wij hebben voor het eerst volkorenpita's. Ik ben benieuwd of dat lekker is. Voor de zekerheid ook maar gewone meegenomen 😁

Broccoli, slavink en aardappeltjes uit de oven

Elmie schreef op 28-01-2022 om 13:28:

[..]

Misschien in de oven doen met een beetje geraspte/parmezaanse kaas? 😋

Ja, is inderdaad een optie, doe ik normaal ook vaak. Maar nu ik ben super moe, dus voor dit keer vind ik het prima om ieder aan tafel te klooien, dan hoef ik alleen voor mezelf een tortilla te rollen en mag man het lekker voor zichzelf doen 

afrodite05 schreef op 28-01-2022 om 15:25:

[..]

Ja, is inderdaad een optie, doe ik normaal ook vaak. Maar nu ik ben super moe, dus voor dit keer vind ik het prima om ieder aan tafel te klooien, dan hoef ik alleen voor mezelf een tortilla te rollen en mag man het lekker voor zichzelf doen

hahahaha gelijk heb je!

Elmie schreef op 28-01-2022 om 11:36:

[..]

Ik heb er een beetje een mix van gemaakt. Met volle yoghurt, een beetje mayo, beetje citroensap en suiker en peterselie en bieslook. En uiteraard knoflook 😁

Gesnipperd uitje erdoor en wat tomatenketchup is ook lekker. En voor de kleur nog wat bieslook er op. 

FaithfulDuck87

FaithfulDuck87

28-01-2022 om 16:49

ik twijfel. Of beetje patat met een loempia òf eggnoodles met tijgergarnalen in een lekker sausje en wokgroente.  Nou ja, het ene eet ik vandaag en het andere morgen. De volgorde weet ik nog niet  

Middagje in de Efteling geweest dus er staat een k&k ovenschotel van de groenteboer in de oven

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.