Eten
Dolfje
08-07-2021 om 15:45
Wat eten we vandaag? (gesloten)
Wat eten we vandaag, al jaren een goedlopend topic op Viva dus dat mag hier niet ontbreken!
Infobericht: dit topic is gesloten, je kunt hier verder lezen:
https://www.viafora.nl/forum/eten/wat-eten-we-vandaag-deel-2?page=1#17
Dolfje
02-01-2022 om 09:12
afrodite05 schreef op 02-01-2022 om 08:54:
[..]
Wat is een GB'tje?
![]()
Uit eten wat GeorgieBrown normaliter vrij vaak deed voor Corona
Dolfje
02-01-2022 om 09:12
Wij eten de rest van de gyrosschotel van gisteren en heb een bakje soep uit de diepvries gehaald.
Elmie
02-01-2022 om 09:57
Wij eten mihoen met broccoli en zalm. Ui en knoflook erdoor en een beetje ketchap.
Teigera
02-01-2022 om 10:01
Geinspireerd door een slowcooker-receptentopic hier maak ik vanavond mongolian beef uit de slowcooker. Erbij peultjes, champignons en rijst.
GeorgieBrown
02-01-2022 om 10:30
afrodite05 schreef op 02-01-2022 om 08:54:
[..]
Wat is een GB'tje?
![]()
tja, ik kan het mezelf nauwelijks herinneren, maar het is iets wat ik idd regelmatig deed. Het is meerdere dagen achter elkaar uit eten gaan.
GeorgieBrown
02-01-2022 om 10:31
Dolfje schreef op 02-01-2022 om 09:12:
[..]
Uit eten wat GeorgieBrown normaliter vrij vaak deed voor Corona
![]()
Ik weet niet of ik de
of the
moet gebruiken.
GeorgieBrown
02-01-2022 om 10:34
Vanavond ga ik denk ik iets roerbakken. Ik heb nog veel kleine beetjes groente. Spitskool, snijbonen, wortel, bloemkool, paprika, shii take.Of fried rice. Met kimchi erbij.
anijsblokje
02-01-2022 om 11:20
Hier geroosterde pastinaak met een zelfgemaakte zwartebonenburger en waarschijnlijk broccoli of zoiets erbij.
Gisteren heb ik weer eens hummus gemaakt, en met dank aan dit topic ook een bakje ingevroren.
yette
02-01-2022 om 11:33
Ik heb nog een flinke kliek köfte curry en rijst. Misschien doe ik nog wat aubergine's met misoglazuur in de oven (nasu dengaku), want die moeten ook op. Maar dan loop ik wel het risico dat ik wéér een kliek overhoud.
Wobbelkont
02-01-2022 om 11:58
Vanavond geprakte aardappels, met bloemkool en gourmet-mini eendenborst.
Brienne
02-01-2022 om 12:32
Echte krieltjes, eerst koken daarna bakken.
Sperziebonen.
En ja... Er is nog steeds rollade, was echt een joekel die net in de braadpan pastte. We eten er al drie dagen van...