Eten
UnknownCrocodile85
13-11-2023 om 09:38
Crompouce
een nutteloze maandag ochtend vraag 😀
Wie heeft dit al gegeten en wat vond je ervanÂ
Fleurtje_5
13-11-2023 om 09:46
Ik niet. Vind het ook niet zo lekker uitzien. Een beetje op de grond gevallen-tompouce-outlook.
Een beetje plagiaat op de tompouce vind ik het.
En idd: Waarom krom maken wat recht is?
Zilver_gray
13-11-2023 om 09:52
Ja gegeten, vond het wel lekker, maar erg machtig, lukte me niet in een keer op te eten..
Bloem75
13-11-2023 om 10:05
Bij de bakker meegenomen voor mijn kinderen. Zelf hou ik niet van dit suiker/vet/calorierijke voedsel.
Tienerdochter vond het lekker en heeft ook die van haar broer gelijk opgegeten. Zoon wilde het niet. We kregen gelijk een preek van zoon hoe ongezond het is 🙈 en of we wel wisten hoelang je hiervoor weer moest sporten.Â
Ysenda
13-11-2023 om 10:26
Nou nee, totaal niet aantrekkelijk.Â
Doe mij maar een Hema tompouce, die van de bakker met die gore slagroom er op, of nog erger een laag room en een laag slagroom tussen het bladerdeeg zijn toch gewoon echt te vies om op te eten.Â
Moirmel
13-11-2023 om 11:14
Niet gegeten.Â
Ik viel uit de lucht over de hype die dit product maakt.Â
In de vorige bakkerij waar ik werkte was het standaard om de croissants van de vorige dag te vullen met banketbakkersroom en te bedekken met chocola of bloemsuiker.Â
Voor ons was dat een manier om van oude producten af te geraken (al meer dan 30 jaar) en dat het nu een trend is.Â
MMcGonagall
13-11-2023 om 11:14
Het trekt mij niet. Croissants en tompoucen vind ik lekker maar de combi sla ik over.
Dutchgirly
13-11-2023 om 11:16
ik heb ze wel zien liggen, maar ik heb niet echt interesse. Ik hou van hartige croissants, met room ertussen lijkt me niks.Â
_Audrey
13-11-2023 om 11:19
Moirmel schreef op 13-11-2023 om 11:14:
Niet gegeten.
Ik viel uit de lucht over de hype die dit product maakt.
In de vorige bakkerij waar ik werkte was het standaard om de croissants van de vorige dag te vullen met banketbakkersroom en te bedekken met chocola of bloemsuiker.
Voor ons was dat een manier om van oude producten af te geraken (al meer dan 30 jaar) en dat het nu een trend is.
Zie je nou! Ik zeg al telkens tegen man dat ik die crompoucen in het buitenland al veel langer zag liggen. Ik dacht in Frankrijk, maar het zal dan België geweest zijn (of bij beide landen?). Haha, hij geloofde mij niet, had ik toch gelijkÂ
Mushu
13-11-2023 om 11:42
Een mini variant van een bakker gegeten. Ik vond hem niet heel bijzonder.Â
Fenyw
13-11-2023 om 11:50
Toen ik dertig jaar geleden bij de bakkerij in supermarkt werkte, maakten we iets vergelijkbaars. Croisssant, beetje banketbakkersroom, plakjes verse aardbeien en bestuiven met poedersuiker.
Met verse croissants overigens. Toen vond ik dat heel lekker maar destijds hield ik ook van puddingbroodjes.
Reageer op dit bericht
Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.