Eten Eten

Eten

UnknownCrocodile85

UnknownCrocodile85

13-11-2023 om 09:38

Crompouce

een nutteloze maandag ochtend vraag 😀
Wie heeft dit al gegeten en wat vond je ervan 


UnknownCrocodile85

UnknownCrocodile85

13-11-2023 om 09:39

ik heb het van de AH gegeten en vond het lekker . 

Nog niet gegeten, maar het ziet er heerlijk uit.

Ik niet. Vind het ook niet zo lekker uitzien. Een beetje op de grond gevallen-tompouce-outlook.

Een beetje plagiaat op de tompouce vind ik het.
En idd: Waarom krom maken wat recht is?

Ja gegeten, vond het wel lekker, maar erg machtig, lukte me niet in een keer op te eten..

Bij de bakker meegenomen voor mijn kinderen. Zelf hou ik niet van dit suiker/vet/calorierijke voedsel.
Tienerdochter vond het lekker en heeft ook die van haar broer gelijk opgegeten. Zoon wilde het niet. We kregen gelijk een preek van zoon hoe ongezond het is 🙈 en of we wel wisten hoelang je hiervoor weer moest sporten. 

Nou nee, totaal niet aantrekkelijk. 
Doe mij maar een Hema tompouce, die van de bakker met die gore slagroom er op, of nog erger een laag room en een laag slagroom tussen het bladerdeeg zijn toch gewoon echt te vies om op te eten. 

Ik heb ze nog nergens zien liggen,  maar wil 'm wel uitproberen. 

Nee, maar een tompouche vind ik ook niet lekker.

lekkerder dan een tompouce want ik vind die bodem niet lekker. 

Niet gegeten. 
Ik viel uit de lucht over de hype die dit product maakt. 
In de vorige bakkerij waar ik werkte was het standaard om de croissants van de vorige dag te vullen met banketbakkersroom en te bedekken met chocola of bloemsuiker. 
Voor ons was dat een manier om van oude producten af te geraken (al meer dan 30 jaar) en dat het nu een trend is. 

Het trekt mij niet. Croissants en tompoucen vind ik lekker maar de combi sla ik over.

ik heb ze wel zien liggen, maar ik heb niet echt interesse. Ik hou van hartige croissants,  met room ertussen lijkt me niks. 

Moirmel schreef op 13-11-2023 om 11:14:

Niet gegeten.
Ik viel uit de lucht over de hype die dit product maakt.
In de vorige bakkerij waar ik werkte was het standaard om de croissants van de vorige dag te vullen met banketbakkersroom en te bedekken met chocola of bloemsuiker.
Voor ons was dat een manier om van oude producten af te geraken (al meer dan 30 jaar) en dat het nu een trend is.

Zie je nou! Ik zeg al telkens tegen man dat ik die crompoucen in het buitenland al veel langer zag liggen.  Ik dacht in Frankrijk, maar het zal dan België geweest zijn (of bij beide landen?). Haha, hij geloofde mij niet, had ik toch gelijk 

Een mini variant van een bakker gegeten. Ik vond hem niet heel bijzonder. 

Toen ik dertig jaar geleden bij de bakkerij in supermarkt werkte, maakten we iets vergelijkbaars. Croisssant, beetje banketbakkersroom, plakjes verse aardbeien en bestuiven met poedersuiker.
Met verse croissants overigens. Toen vond ik dat heel lekker maar destijds hield ik ook van puddingbroodjes.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.