Digital Digital

Digital

obj in url????

Ik ben webredacteur van een website. Ik ben niet verantwoordelijk voor het technische beheer en heb de site niet gebouwd.
Nu gebeurt er iets raars. Ik zet tekst in een blokken invulgedeelte 'site data" waarin de opmaak en indeling al is vastgelegd. 
Ik controleer goed of alles goed staat en publiceer de tekst dan. Nu zie ik op een laptop, dat achter de titel de letters ojb met daarom heen een rand met onderbroken streep. In de url staat aan het eind, voor de laatste / hetzelfde.
Op een imac staat er dit niet, niet in de titel en niet in de url. Wel zie ik daar een spatie voor de laatste /
Ik weet zeker dat ik geen spatie aan het einde van de titel heb staan. Dit probleem deed zich eerder niet voor.
Heb de titel opnieuw ingetypt en nu staat obj niet achter de titel, maar nog wel in de url.

Heeft iemand enig idee wat dit is en hoe ik ervanaf kom? Ik zou het fijn vinden als ik het zelf op kan lossen of anders zeker weet dat het niet mijn fout is, voor ik de beheerder contacteer.

Je hebt een stukje layout code gesloopt (of als die code verborgen zit, doet hij iets geks met jouw tekst waardoor de layout gesloopt wordt). Zonder de code zelf te zien kan ik niet zeggen hoe je dit op moet lossen. Wat gebeurt er als je de getypte tekst weghaalt?

Zonder te weten welk systeem er gebruikt wordt voor de website is het onmogelijk om te helpen. Maar lang verhaal kort, je moet je URL aanpassen in de beheer omgeving van de website.

Herriebuiten

Herriebuiten

04-04-2022 om 12:45 Topicstarter

Ik heb de tekst opnieuw ingevoerd en even gekeken naar de URL  in de beheeromgeving. Daar kon ik gelukkig dat stukje weghalen en nu is het goed.
Ik kreeg elders ook de tip om de tekst als platte tekst erin te kopieren, dus dat ga ik nu doen. Dan neem ik ook geen opmaak vanuit het word document mee. Dus in vervolg gewoon even goed controleren de boel!

ach, je weet nu wat je moet doen als je URL fout is

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.