Digital Digital

Digital

Mail automatisch doorzetten naar ander mailadres in outlook

Is het mogelijk om in outlook je mail automatisch door te zetten naar een ander mailadres? Bv tijdens vakantie naar mijn eigen mail of naar het mailadres van een collega?

Aangezien je het hebt over een collega dan gaat het over werkmail? Kun je die niet ook gewoon van afstand raadplegen als je je mail tijdens je vakantie wilt lezen?
Bij ons mag het niet, al je mail doorsturen naar je privémailadres i.v.m. AVG issues.  Naar een collega zou in theorie wel kunnen, maar waarom zou je dat doen. Hier staat in mijn afwezigheidsassistent duidelijk bij wie men terecht kan als het niet kan wachten totdat ik terug ben. Als dat nodig is, kan de mailer dan zelf naar mijn collega mailen.
Zelf lees ik tijdens vakanties mijn werkmail gewoon niet.

Automatisch doorsturen mag hier ook niet ivm privacy. Ga dat eerst even na. En vervolgens een goede out of office schrijven.
Tijdens je vakantie je mail lezen is natuurlijk niet het idee van vakantie: LOS komen van het werk en weer opladen. Je hebt die dagen niet voor niets.

Bolmieke

Bolmieke

12-12-2023 om 18:00 Topicstarter

MiniJCW schreef op 12-12-2023 om 14:28:

Ja, maar hoe dat moet ligt aan welke versie van Outlook je hebt. Hier een uitleg: https://support.microsoft.com/nl-nl/topic/automatisch-doorsturen-in-outlook-inschakelen-7f2670a1-7fff-4475-8a3c-5822d63b0c8e

Bedankt, dit zal ik proberen 

Bolmieke

Bolmieke

12-12-2023 om 18:01 Topicstarter

Ysenda en Daglichtlamp, in de vakantie mail lezen is inderdaad geen goed idee. Privacy is ook een dingetje natuurlijk, had ik nog niet aan gedacht.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.