Digital Digital

Digital

Iedereen binnen gezin dezelfde provider

Ik, man man en onze jongste zitten alle 3 bij dezelfde provider voor ons sim only abonnement. Nu is er weer een goede aanbieding en kan mijn mijn oudste binnenkort overstappen. Nu vroeg ik me af of het wel verstandig is om allemaal bij dezelfde provider te zitten. Want als het netwerk van de provider eruit ligt kan niemand bellen. We hebben ook geen vaste telefoon. Met mijn werktelefoon zit ik wel bij een andere provider. Dus voor noodgevallen kan ik die dan wel gebruiken. 
Mijn vraag is nu zouden jullie allemaal bij dezelfde provider gaan zitten of toch spreiden? 

Wij zitten met het hele gezin al jaren bij dezelfde provider en nog geen problemen ondervonden de afgelopen 10 jaar. Man en ik hebben allebei een werktelefoon met een andere provider. 

Ik had vroeger een alles bij een provider, maar heb mijn telefoon overgezet. Als er een storing was, deed de telefoon het vaak ook niet en kon ik niet eens bellen. Mijn nieuwe sim only abonnement heeft overigens nooit problemen.

verschillende providers wil nog niet zeggen dat ze ook gebruik maken van verschillende netwerken. Er zijn in NL maar 3 netwerken: kpn, odido en Vodafone.  Alle aanbieders werken met 1 van deze netwerken. De meesten met kpn.

Wat is het probleem? Ik ben single zonder vaste telefoonlijn, tja….

Kersje schreef op 04-03-2024 om 18:48:

Wat is het probleem? Ik ben single zonder vaste telefoonlijn, tja….

Ik ben ook single, zonder vaste lijn maar ik vind het knap lastig als de telefoon het niet doet.

Yumi schreef op 04-03-2024 om 19:03:

[..]

Ik ben ook single, zonder vaste lijn maar ik vind het knap lastig als de telefoon het niet doet.

Snap ik, maar hoe vaak gebeurt dit nu? Vlgs mij kon ik zo’n 6 jaar geleden, als ik het me goed herinner, niet gebeld worden door een storing. Deze storing heeft zo’n 4 uur geduurd destijds. 

hier pas ook storing maar kon toen nog wel via WhatsApp bellen. 

Caroline80

Caroline80

04-03-2024 om 19:28 Topicstarter

Ysenda schreef op 04-03-2024 om 18:40:

verschillende providers wil nog niet zeggen dat ze ook gebruik maken van verschillende netwerken. Er zijn in NL maar 3 netwerken: kpn, odido en Vodafone. Alle aanbieders werken met 1 van deze netwerken. De meesten met kpn.

Dat weet ik. We zouden privé dan allemaal op het vodafone netwerk zitten en via mijn werk bij odido.

Nooit over nagedacht maar ik vind het eigenlijk geen gekke gedachte om vanwege deze reden voor verschillende providers te kiezen. Best goed bedacht wat mij betreft. 

Wij hebben hier allemaal dezelfde provider en dat zal ook nog wel even zo blijven denk ik vanwege de korting die we krijgen.

Man en ik hebben toevallig dezelfde provider, kind heeft een andere. Nooit over nagedacht: bij man en kind gaat dat via het werk en ik zit altijd al bij dezelfde. 

Twee verschillende is misschien best handig eigenlijk. 

Ik woon alleen je verwacht het misschien niet, maar een paar uur niet kunnen bellen overleef je gewoon.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.