Digital Digital

Digital

Blokkeren telefoon

Twee weken geleden werd ik verschillende keren gebeld door een, voor mij, onbekend nummer. Ik hoorde niks als ik opnam. Volgens Google was je van het vergeten kind. Ik vind dat een goed doel dus besloot nog een keer op te pakken. Weer hoorde ik niks. Daarna het nr geblokkeerd (was echt heel vaak gebeld). Nu zie ik het nr ineens weer bij mijn belhistorie van vandaag staan. Ze hebben 3 keer geprobeerd te bellen maar dat is dus geblokkeerd... klopt het dat je dat nog wel ziet staan. 
Mijn voicemail is nu ook ingesproken ze zeggen duizel* is piesen...
Ik vind het vreemd dat een voicemail van hun nog wel doorkomt.  En nog vreemder dat ze dit inspreken.. ik ga er niks mee doen maar kan ik dit ook blokkeren?

* ze zei uiteraard geen duizel maar mijn echte naam...

Van de website van Simyo:

Je ontvangt nu geen oproepen of sms'jes meer van dit nummer. Dit nummer kan nog wel je voicemail inspreken. Wil je dat niet? Dan kun je je voicemail uitschakelen. Bel hiervoor 12339. Houd er wel rekening mee dat niemand je voicemail dan meer kan inspreken.

Dus het klopt wel dat de voicemail ingesproken kan worden. Maar ik denk niet dat dit echt het vergeten kind is, die zullen niet zo’n boodschap inspreken denk ik.

Eigenlijk vind ik het wel raar dat geblokkeerde nummers wel een voicemail kunnen inspreken. Dan kun je dus nog steeds last hebben van iemand.

Voicemail weet ik niet, maar het klopt dat je wel in de historie ziet dat ze je geprobeerd hebben te bellen.
Ik heb datzelfde gehad met TV-krant. Werd sons meerdere keren per dág gebeld. Nummer geblokkeerd. Eindelijk rust.. Kon daarna wel precies in de historie zien wanneer ze het weer geprobeerd hadden.

duizel

duizel

21-03-2023 om 01:47 Topicstarter

ik verwacht ook niet dat het het vergeten kind is. Zeker omdat er niks gezegd werd.  Bij de voicemail kan het nog een gefrustreerde, onprofessionele medewerker geweest zijn omdat niemand opneemt...

Moest er wel een beetje om lachen. Het is zo vreemd om dat dan ineens te horen. 

Ik vind eigenlijk ook dat de voicemail meteen ook geblokkeerd zou moeten zijn voor nummers die je blokkeert maar dat kan waarschijnlijk niet. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.