Digital Digital

Digital

Apple Watch 3 niet meer ondersteund

Hallo allemaal, 

Ik heb nu al 5 jaar een Apple Watch 3 en helaas worden daar sinds kort geen updates meer voor gemaakt. De watch zelf werkt echter nog perfect en ik wil nog helemaal geen nieuwe kopen. Weet iemand in hoeverre die updates belangrijk zijn voor de veiligheid? Ik gebruik hem namelijk om te betalen etc, is het dan een probleem als hij niet helemaal up to date is? 

In elke (grote) update zitten altijd ook updates voor beveiliging. Ik zou het zelf niet eens een fijn idee vinden om hem dan nog te gebruiken voor betalingen, omdat je toch beveiligingsupdates mist.


Edit: 

Even verder opgezocht, hij krijgt waarschijnlijk nog wel beveiligingsupdates. Je kan alleen niet updaten naar watchOS 9. 

https://www.iculture.nl/nieuws/apple-watch-series-3-stopt-eind-2022-geen-update/

Mogelijk nog wel beveiligingsupdates

Voor huidige gebruikers die nog niet kunnen of willen updaten naar een nieuwer model: ondanks dat de Apple Watch Series 3 mogelijk niet over kan naar watchOS 9, kan Apple nog wel beveiligingsupdates voor watchOS 8 uit blijven brengen, ook nadat de Apple Watch Series 3 uit het assortiment verdwenen is. Ook zal er nog lange tijd ondersteuning blijven als er een defect is met jouw model. Apple hanteert meestal een ondersteuningsperiode van 5 jaar nadat het product voor het laatst verkocht werd.MissJones

MissJones

10-12-2022 om 10:30 Topicstarter

Bedankt, ik ga uitzoeken of dit echt zo is.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.