Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

Dyson airwrap vergelijkbaar

ik heb nu haar tot op mijn schouderbladen. Hier zet ik soms Krul in met de stijltang. Ik heb stijl haar en wil eigenlijk vooral wat volume. Dit lukt vaak niet zo goed met de stijltang.

nu laat ik binnenkort mijn haren korter knippen maar ik zou dan graag wat volume/lichte golven in mijn haren willen maken. Ik zag nu de dyson airwrap maar vind hem wel prijzig. Iemand ervaringen met een ander systeem voor de haren?

Niet echt vergelijkbaar want de Dyson is echt wel heel bijzonder in z`n soort (ik heb hem zelf ook) maar ik ben ook erg tevreden over deze

https://www.bol.com/nl/nl/p/babyliss-2736el-krulborstel-automatisch-roterend/9200000041322683/

Die borstel roteert twee kanten op en dat is voor onhandige dummy's zoals ik, ideaal. Echt krullen krijg ik er niet mee maar volume en een beetje slag kan zeker wel. Ook erg goed geschikt om je punten naar binnen of juist nr buiten te vormen. 

83angel

83angel

22-09-2021 om 03:36 Topicstarter

dank je. Ik heb er naar gekeken en is denk ik niet echt wat ik zoek. Te bang dat de haren vast komen te zitten.

ik was er al een beetje bang voor dat de dyson echt een apart iets was. Ben jij er tevreden over?

83angel schreef op 22-09-2021 om 03:36:

dank je. Ik heb er naar gekeken en is denk ik niet echt wat ik zoek. Te bang dat de haren vast komen te zitten.

ik was er al een beetje bang voor dat de dyson echt een apart iets was. Ben jij er tevreden over?

haren komen echt niet vast, serieus niet, je kan nl. beide kanten op draaien dus als het al gebeurd draai je de andere kant op en klaar ben je.Die babylish is goedkoop maar wat mij betreft zijn geld waard. 


De Dyson Aiwrap is fantastisch maar ik kan me voorstellen dat sommige hem vreselijk vinden tegenvallen, ligt er maar aan wat je verwachtingen zijn. Ik heb lang beetje sluik haar ongeveer zoals Monica Geuze. 

hij is erg simpel in gebruik en je maakt er makkelijk krullen mee, die zakken wel redelijk vlot uit ( tenzij je met haarlak etc in de weer gaat maar daar heb ik dan weer een hekel aan) > in de loop van de avond blijven er bij mij enkel onderin een beetje golven over MAAR: die blijven dan ook wel dagenlang, mijn haar ziet er super gezonde en duidelijk gestyled uit, echt alsof je van de kapper komt zeg maar . Volume is ook top en overall denk ik dat dit een redelijk goede oplossing is voor het behouden van lang gezond haar. 

Ik heb hem eerst even een week gelend van een vriendin en ik was om, een van mijn vriendinnen heeft vervolgens weer die van mij geleend en voor haar werkte het helemaal niet. hij is wel duur natuurlijk dus ik zou hem echt ff proberen. 83angel

83angel

22-09-2021 om 13:16 Topicstarter

https://www.libelle.nl/actueel/dit-zijn-de-4-beste-kapsels-voor-fijn-haar~b32a13e3/

nummer 4 is hoe mijn haar ongeveer is.

ik wil ook geen strakke Krul. Beetje beach wave en dan tot op de schouders. Ik denk dat ik hem maar bestel online. Ik zag dat ze op marktplaats ook nog makkelijk weggaan mocht het niks zijn

volgens mij kan je hem bij Dyson ook binnen 30 dgn retourneren. Ik ben benieuwd wat je er van vind! Op Youtube vind je veel filmpjes met instructies 

Doe mee en win!

Maak jij ook een account aan om mee te praten in dit topic? Viafora verloot deze maand 3x een cadeaubon naar keuze van €25,- onder alle nieuwe leden! Lees hier meer.

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.