Werk en Opleiding Werk en Opleiding

Werk en Opleiding

Welke tas gebruik jij als werktas?

We hebben al een topic over wat er in je kantoortas zit, maar nog niet over de tas zelf. Ik ben recent begonnen aan een nieuwe baan (op mt niveau). De tas die ik nu gebruik heb ik jaren geleden bij de HEMA gekocht voor een begrafenis waar ik een aantal spullen naartoe mee moest nemen. Hij is netjes, net te klein voor al mijn werkspullen (laptop, lunch, waterfles, schrijfblok, appel, reep, bakje nootjes, tissues, etui, portemonnee, telefoon, powerbank, tampons) en bovendien begint de schouderband te kleine stukjes imitatieleer los te laten. Kortom: ik moet echt een nieuwe tas.
Vandaag ben ik het hele winkelcentrum af geweest maar er lijken nergens tassen te worden  verkocht, behalve piepkleine it tasjes, strandtassen, rolkoffers en plastic zakjes.

Mijn directe collega's zijn mannen die binnenkomen met hun broodtrommel in de ene hand en hun laptop in de andere hand of een oerlelijke laptoptas. Niet heel inspirerend op tassengebied. Daarom dus mijn vraag: welke tas gebruik jij voor werk? (Liefst met linkje naar waar hij te krijgen is, als hij nog te krijgen is  )


Ik heb een gerecyclede tas, van cementzakken. Ik mag alleen nog geen linkjes plakken

oh, hierna wel geloof ik

Ik gebruik dezelfde rugtas die ik sinds de middelbare school gebruik. Ondertussen meer dan 25 jaar oud, dus. Niet kapot te krijgen, dat ding, lekker comfortabel en er past van alles in.

-Nienke- schreef op 22-07-2021 om 21:06:

Ik heb de business bag van Myomy. Ik ben er na 4 jaar nog steeds onwijs blij mee!
https://www.thelittlegreenbag.nl/tassen/schoudertassen/myomy/my-paper-bag-handbag-crossbody/35916?channable=00198569640031353336322e33353931360c&gclid=CjwKCAjwruSHBhAtEiwA_qCppsQYwuJjx7bMIXBl6g1BWgZRQzB8CN1NJ3_PPmVz11MNrwXaNX9dGxoCji8QAvD_BwE

Ja deze gebruik ik ook, en heb eveneens een rugzak van hetzelfde merk.

De tas die je hier ziet, heb ik al 10 jaar, toen het merk nog MyPaper bag heette

SatisfiedIbex97

SatisfiedIbex97

22-07-2021 om 21:32

zelfgemaakte tas! Nu al 2 jaar en ik hoop dat hij nog heel lang meegaat! 

ik heb 2 kantoortassen: een laptoptas en een veredelde lunchbox  anders past het niet & ik was er klaar mee om altijd te proppen.

Toen ik bij mijn nieuwe baan begon heb ik er eens in geïnvesteerd, een welverdiend cadeautje 

De laptoptas:
https://www.zalando.nl/guess-vezzola-briefcase-unisex-aktetas-black-gu154h02c-q11.html

De veredelde lunchbox:
https://www.zalando.nl/guess-noelle-elite-tote-shopper-coal-gu151h2zo-q11.html

Ik ben verder niet zo'n fan van Guess, maar dit setje samen staat erg netjes al zeg ik het zelf (ook fijn als je extern moet werken).

Ik heb 4 jaar geleden deze tas bij aliexpress gekocht.
In gebruik zo'n fijne tas dat ik een paar maanden later dezelfde tas ook in een andere kleur heb gekocht.
https://nl.aliexpress.com/item/32551893835.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dbOZkAl

Ik fiets naar werk en heb dus een regendichte tas. De Rains rugzak is ideaal voor laptop, toebehoren, lunch etc. Al mijn fietsende collegas lopen er mee rond. Ik mag geen linkjes plakken maar Google Rains rugzak en voilá. 

Freitag! Duur, maar duurzaam, uniek en in alle soorten en maten verkrijgbaar. 

Hm. Wil een plaatje plakken…maar dat lukt niet. Dan maar een link

https://www.freitag.ch/en

IngridT schreef op 22-07-2021 om 21:59:

Freitag! Duur, maar duurzaam, uniek en in alle soorten en maten verkrijgbaar.

Dol op Freitag! Mooie stevige tassen.

Ik moet ook nog een goede tas. Prop mijn laptop en werkspullen (onderwijs, leerlingbegeleider) het afgelopen jaar in een simpele leren tas van de Aldi (wel een nette tas) maar die is eigenlijk net iets te klein. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.