Vakantie en reizen Vakantie en reizen

Vakantie en reizen

Tip solo trip naar Valencia

Ik heb mezelf 2 nachten en 3 dagen Valencia gegund in de meivakantie. Ik snak echt naar een beetje zon en die kan ik daar wel vinden denk ik. Ik wil iig daar lekker blijven sporten, maar dat komt wel goed heb ik gezien. Ik slaap weer eens in een hostel,  wat waarschijnlijk gaat zorgen voor leuke ontmoetingen, nu de tips nog.

Ik ben er vanaf zondagochtend tot dinsdagavond.

Een fietstour door Valencia, je fietst dan door een park dat is aangelegd in een oude droogstaande rivier. 

Valencia is leuk! Aan het einde van de fietsroute die Malm noemt, is een interactief museum dat de moeite van het bezoeken waard is.

Zeker gaan fietsen inderdaad. Ik was met een vriendin en we konden toen niet meer met een tour mee dus samen gedaan.
Fietstours boek ik meestal bij baja bikes.

Valencia is een hele mooie gezellige stad. Ik ben daar al een aantal keren geweest want mijn zoon heeft daar gewoond. Valencia heeft ook een heel mooi strand en met de metro kun je makkelijk overal komen.

Ah, Valencia, superleuke bestemming! Wij waren er vorig jaar. Inderdaad een fiets huren (wij hebben gewoon zelf een stuk gefietst, genoeg tips gekregen van de verhuurder bij Baja Bikes - in Nederlandse handen) en lekker door de stad struinen.
We zijn twee middagen lekker naar het strand gefietst en neergestreken bij La Mas Bonita, een supertof restaurantje met heerlijk eten en met enorme tuin. Reserveren is aan te raden rond lunchtijd! 

Je gaat twee nachten maar je wilt wel blijven sporten? Een citytrip is op zichzelf al best sporten. Veel wandelen. En in Valencia kan je ook nog fietsen. Er zijn ook wel bergen in de buurt om op omhoog te wandelen, naar een leuk fort bijvoorbeeld. 

La Mas Bonita is idd gezellig. Maar er zijn heel veel top eet-tentjes in Valencia. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.