Vakantie en reizen Vakantie en reizen

Vakantie en reizen

Rotterdam met kinderen

Ik ga binnenkort met mijn kinderen van 6 en 8 naar Rotterdam. Nu zag ik bij de AH uitjes een actie voor 2e kaartje gratis voor een rondvaart. Er zijn twee verschillende aanbieders: Rebus rondvaarten en Spido. Heeft iemand hier ervaring mee en zo ja, welke is het leukst voor kinderen?
En verder ben ik ook nog op zoek naar tips voor restaurants voor de lunch (met kinderen dus) in de omgeving van het natuurhistorisch museum en het maritiem museum en voor diner in de omgeving van Hofplein. Ik hoop dat er hier Rotterdammers zijn die tips kunnen geven ,

De pannenkoekenboot is erg leuk. Rondvaart en lunch in een keer. 

MijnNaamIsHaas73

MijnNaamIsHaas73

14-10-2021 om 19:21 Topicstarter

mariska85 schreef op 14-10-2021 om 18:18:

De pannenkoekenboot is erg leuk. Rondvaart en lunch in een keer.

Dankjewel voor de tip! Dat vinden de kinderen zeker leuk, ik ga eens kijken.

Kwaliteit van de pannenkoekboot is heel erg matig. Daar word je niet echt vrolijker van zeg maar. 

MijnNaamIsHaas73

MijnNaamIsHaas73

16-10-2021 om 20:25 Topicstarter

Dank voor de waarschuwing! Ik zag ook dat het all you can eat is en dat ze alleen maar pannenkoeken serveren. Daar haakte ik ook al op af, ik wil voor de kinderen best een pannenkoek bestellen maar ze zelf eten daar heb ik geen zin in.

Boottochtje is altijd leuk maar beiden vrij lang. Ruim een uur. Heb 2 jaar terug die spido gedaan zonder kinderen. Was wel interessant en varen doet het altijd goed even kletsen even lopen. Wel nog een tip. Weet niet hoe avontuurlijk je kinderen zijn (die van mij nogal  ) maar met die AH actie kun je ook 1 plus 1 gratis krijgen op de euromast. Ook altijd leuk met kinderen in de verte kijken. En als je er met een watertaxi heen gaat heb je voor weinig geld een spectaculair tochtje. Die gaan echt snel! Kan me voorstellen dat die combi met avontuurlijke kinderen nóg leuker is voor hetzelfde geld. 

Splashtours leek mij leuk toen we met de kinderen naar Rotterdam gingen.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.