Vakantie en reizen Vakantie en reizen

Vakantie en reizen

Restaurant Haarlem

Binnenkort gaan we een paar dagen naar Haarlem. Weten jullie daar leuke restaurantjes waar het rustig is qua omgevingsgeluid/muziek? Door Post COVID ben ik nogal prikkelgevoelig. Een zacht muziekje op de achtergrond lukt vaak nog wel. En graag ook lekker eten en een beetje betaalbaar is ook fijn. 😁

the Wolfhound
Muziek weet ik niet zeker hoe hard. 

Miepjecody schreef op 14-10-2023 om 00:08:

the Wolfhound
Muziek weet ik niet zeker hoe hard.

Heel hard, zou ik niet aanraden. Veel van wat ik bedenk heeft wel muziek of redelijk wat lawaai. 

Wat je zoekt is denk ik lastig. Want restaurants waar je lekker en betaalbaar kunt eten zijn natuurlijk populair en daarmee druk bezocht. Dus vrijwel altijd heel rumoerig. Een tip is dan om een restaurant te zoeken (geen cafe) en dan om vijf uur daar te zijn. Zeg maar voor de drukte uit. Verder geen tips ik ken Haarlem niet.

Ik weet een heleboel leuke restaurants in Haarlem, maar die zijn wel druk. Ik neem aan dat je in het weekend gaat? Dan is het in alle restaurants druk…

Tenzij je naar ratatouille gaat, maar dan mag je ook een flink budget meenemen…

Alle restaurantjes waar ik in Haarlem ben geweest zijn druk en rumoerig .  Haarlem is ook een studentenstad . Hier zijn geen EasyDining ( prikkelarme )  restaurants ben ik bang .

Schemerlampje

Schemerlampje

14-10-2023 om 16:11 Topicstarter

Bedankt voor jullie reacties! Dan moeten we het maar zien als we er zijn. Het hotel heeft ook een restaurant, dus daar kunnen we ook eten. En om 17.00 eten is voor ons ook geen probleem.

Subliem is erg lekker, klein restaurant dus niet druk. 

wild-flower schreef op 14-10-2023 om 15:46:

Alle restaurantjes waar ik in Haarlem ben geweest zijn druk en rumoerig . Haarlem is ook een studentenstad . Hier zijn geen EasyDining ( prikkelarme ) restaurants ben ik bang .

Haarlem is geen studentenstad. Wat ik leuk vind, maar niet per se rustig: fortuyn, dakkas, spaarne 66, roast, specktakel. Deze hebben een eetcafesfeer, ik weet natuurlijk niet precies wat je zoekt 😊

Oja, en Morris was ik laatst, was ook leuk & lekker.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.