Vakantie en reizen Vakantie en reizen

Vakantie en reizen

Engeland deze zomer

We willen als gezin (vader-moeder-3 jongvolwassenen) waarschijnlijk naar Engeland deze zomer. Een mooi huis, liefst een beetje landelijk (maar leuke plaatsjes in de buurt van harte welkom) en ik denk eerder zuidelijk. In ieder geval aan te rijden vanaf een boot, en ik vind Newcastle te noordelijk.

Weet iemand een andere leuke website dan het bekende booking? Of heeft iemand een specifieke tip? De ideeen zijn nog niet zo concreet. Maar we willen langzamerhand wel starten met zoeken...

Wij hebben een rondreis gedaan Zuid-West Engeland. Héél erg mooi. Ik zou er wel naar terug willen maar dan in een rustiger tempo en langer verblijf in een hotel. Wij hebben geboekt via House of Britain. Ze maken ook reizen op maat. https://www.houseofbritain.nl/reisopmaat

Ik verschillende keren een huisje gehuurd via hoseasons.co.uk mooi losse huisjes en huisjes op meestal kleine parken.

Mijn eerste kennismaking met Engeland, buiten Londen, was de omgeving van Torquay (Devon). Ik denk dat ik het daar ook nog het mooist vind. Dit jaar ga ik naar de omgeving van Bath, mijn kind bezoeken die daar sinds kort woont. Ook nog een paar dagen meer richting Londen.
De accommodaties heb ik wel van Booking, maar in het verleden heb ik regelmatig geboekt via Sykes Cottages en Owners Direct.

we zijn aantal jaren geleden naar Wales geweest (is natuurlijk niet Engeland, maar wel erg mooi). Met eigen auto en per boot. Overnachtingen in midden en noorden van Wales. Was een pakketreis via anwb (vooral praktisch).
Mooie natuur, dorpjes, stadjes, kastelen etc.
Je kunt met de boot naar Harwich vanuit Hoek van Holland.

Egel.

Egel.

20-04-2024 om 11:27 Topicstarter

Bedankt voor jullie reacties!
Ik ga die websites zeker bekijken!
Het is zeker niet zo dat we voor het eerst naar Engeland gaan (ook in Wales geweest, ook Schotland), maar het is wel wat langer geleden. En ook een vakantie nóg wat langer geleden, toen kampeerden we nog en dat gaan we nu niet doen.
Zo benieuwd of dit gaat lukken!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.