Vakantie en reizen Vakantie en reizen

Vakantie en reizen

Disneyland Parijs

Wij overwegen om in de carnavalsvakantie naar Disneyland Parijs te gaan. Dan zijn beide kinderen inmiddels 1,20 en mogen in veel attracties. 
Nu is natuurlijk de vraag: waar gaan we overnachten?

Iemand nog betaalbare aanraders, naast de standaard Disney Hotels?

wij zijn er 6 jaar geleden geweest en hadden arrangement met Davey Crocket Ranch. Is ook van Disney, geen hotel maar huisjes. Bij arrangement zat ook gratis parkeren bij Disney (er rijdt geen shuttlebus naartoe, wel naar de hotels) 

Wij zijn pas geweest en de David crockett is ons goed bevallen. Los een hotel en dagkaarten is niet voordeliger.

de eerste nacht sliepen wij op een Capfun vlakbij. Toen twee dagen de parken gecombineerd met David crockett. Ik vond het ook heel fijn dat we zelf konden koken want de prijzen zijn echt wel pittig (kindermenu 25,00) . Alleen de laatste dag hebben we avond gegeten in Disney village en zijn we tot laat gebleven. 

Due-scimmie

Due-scimmie

20-05-2024 om 13:30 Topicstarter

Ja Davey Crockett ken ik . Ben er al 3 keer geweest en via anwb hebben ze een goede aanbieding voor de periode dat we gaan. Was benieuwd of er andere leuke hotels waren die ik mistte. 

Kijk ook naar arrangementen bij Disney zelf. Toen wij 2 jaar geleden daarheen gingen hadden we een arrangement voor 2 dagen Disney en een overnachting. Dat was zelfs goedkoper dan losse kaartjes voor iedereen voor 2 dagen. En dan hadden we de overnachting er ook nog bij. Wij zaten in het eenvoudigste hotel volgens mij. Santa Fé. Met shuttlebus waren we dan zo in het park. De nacht ervoor en erna hadden we een b&b daar in de buurt. Wij gingen er met de auto heen.

Man en dochter zijn er net 2 dagen geweest met een georganiseerde reis met de bus. Drie overnachtingen in een b&b en ook 2 dagen Disney. Vanuit de b&b ging er ook een shuttlebus naar het park. Was wel duurder dan hoe wij het de eerste keer gedaan hadden. Maar man gaat niet dat hele stuk rijden én ik had de auto nodig om naar mijn werk te gaan.

Due-scimmie

Due-scimmie

20-05-2024 om 13:43 Topicstarter

Ik heb ook gekeken bij Disney zelf. Tot nu toe lijken de acties via Aneb gunstigste.

Wij hebben overnacht in de Centerparcs dichtbij; Villages Nature Paris. Wij hebben dit toen gewoon via de Disney website geboekt, was het goedkoopste maar je kan ook los boeken. Op het park zelf is ook nog veel te doen

hotel New York, The art of marvel hebben wij in de meivakantie 4 dagen gezeten. Was echt super. 

Ace hotel, holiday inn , staycity, Marriott Hotel in Bailly Romainvilliers

Eklo, Ki Space Hotel, adagio, séjours et affaires, Elysée hotel in Serris

Auberge de cheval blanc in Jossigny

Relais spa in Chessy,

Residhome, ibis, Moxy in Montévrain

Radisson, B B , Campanile in Magny le Hongre

Dali en Best Western in Chanteloup en Brie

Paxton, B B,Campanile in Bussy Saint Georges

Kyriad in Torcy

Kyriad in Meaux

Wij zaten ook in het Davey Crocket. Vond het weinig bijzonder, maar zou er zo weer voor kiezen. Het uur dat je eerder het park op mag door daar te slapen vond ik echt fijn. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.