Vakantie en reizen Vakantie en reizen

Vakantie en reizen

Dagje weg Zutphen

Volgende week ga ik samen met een vriendin een dagje naar Zutphen. Ik ben opzoek naar tips voor leuke woon / accessoire winkels en kleding winkels waar je echt goed geadviseerd wordt.  Verder zouden wij ergens gezellig willen lunchen en eten.. 
Kortom kom maar op met jullie tips 

Alleen winkelen/lunchen? Of ook iets toeristisch? Wellicht staat hier iets tussen: https://www.viafora.nl/forum/vakantie-en-reizen/weekendje-zutphen-tips

Lunchen:
Uffies
Sultani 
Toro
N°60

Diner: 
Rough Meat Compagnie
Gelaarsde kat
Broederenklooster (wel prijzig, maar is het waard)
Vaticano
Galantijn
By Chiel
Brasserie 6

Succes met kiezen

Isje

Isje

02-10-2022 om 20:52 Topicstarter

KillerQueen schreef op 02-10-2022 om 18:31:

Alleen winkelen/lunchen? Of ook iets toeristisch? Wellicht staat hier iets tussen: https://www.viafora.nl/forum/vakantie-en-reizen/weekendje-zutphen-tips

Dank je wel, er staan leuke dingen tussen.

Wij gaan voornamelijk om te winkelen / lunchen & bij te kletsen. Zoeken niet de standaard winkels maar de kleine boetiekjes 

vroeger vaak genoeg leuk gewinkeld daar  helaas bestaan de winkeltjes niet meer waar ik destijds naartoe ging (namaste, malle Pietje, kralenwinkeltje achter in een steegje, en een antiekwinkel vlakbij de kade)

Ik ben laatst in Zutphen geweest. Voor avondeten kan ik Sultani aanraden en dan met name het vegetarische voorgerecht met al die verschillende hapjes. Daar heb je meer dan genoeg aan voor een maaltijd en barst van de smaak.
Ik had gewoon spijt dat ik ook een hoofd had genomen want dat kreeg ik eigenlijk niet op en ik had ook nog wel het grand dessert gewild.
Qua winkels gewoon lekker struinen!

Zutphen is gezellig maar redelijk klein. Tenminste, ik ben er altijd best snel door heen. Maar er is veel sfeer en ik hou van Zutphen (en Deventer). 
Thuis bij Kaat is een winkeltje met leuke woonaccessoires. Veel plezier! 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.