Seksualiteit Seksualiteit

Seksualiteit

BDSM, voor de liefhebbers - deel III (gesloten)

Ons eigen fijne kleine hoekje op Viafora. Het clubje SM-ers en andere kinksters is niet zo heel erg groot, dus het lijkt af en toe misschien alsof het een besloten topic is, maar niets is minder waar! Dus wil je meepraten, je hart luchten, gênante vragen stellen of wat dan ook, over welke variant van BDSM dan ook, stort jezelf er in, je wordt met open armen ontvangen. Het wordt daarbij wel gewaardeerd als je, je even voorstelt.

Aangezien de meeste mensen die net komen kijken nog op zoek zijn naar zo veel mogelijk informatie zijn hier wat links naar sites die Viva forummers in het verleden hebben aangedragen:

Deviance & Desire
http://www.devianceanddesire.com/

Kink Aware Info
https://kinkawareinfo.wordpress.com/

Marijkes Praktijken
http://marijkespraktijken.nl/

Submissive Guide
https://submissiveguide.com/

Wandering Spirits
http://www.wanderingspirits.nl/

Klein detail, naast gewone heerlijke geile ranzigheid komen er hier ook een hoop emoties om de hoek kijken. Mensen delen hier hun persoonlijke ervaringen en belevingen, het is daarbij belangrijk dat iedereen zich vrij voelt om dat te doen. Wees daarom altijd respectvol, ook als hun kink en beleving niet dezelfde is als de jouwe. Onthoud: YKINMKBYKIO of te wel: Your kink is not my kink, but your kink is okay

En omdat BDSM een zeer serieuze zaak is, ahum

een paar filmpjes


https://www.youtube.com/user/CountBoogie

Hier vind je deel 2:
https://www.viafora.nl/forum/seksualiteit/bdsm-voor-de-liefhebbers-deel-ii?page=66


Naar laatste reactie
Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.

@lolly: Ja klopt het is een rode striem met korstjes. Maar korstjes is toch vaak opgedroogd bloed? Vandaar dat ik dacht dat het bloed was. Mijn huid was wel een beetje open of zo leek het iig. Van die single tail iig. 

Wat is slim als je geslagen wil worden met verschillende dingen en af te spreken over bloed? Aangezien je huid dus wel kapot kan gaan, zonder dat het heel erg bloed. 

Lollypopje

Lollypopje

24-11-2022 om 12:40 Topicstarter

Ik zal je dat linkje naar die discussie doorsturen, dan kun je zelf een inschatting maken. Zelf hou ik aan dat als iets moeilijk te reinigen is, ik het maar op 1 persoon gebruik.

Zelf heb ik overigens ook weleens een verkeerde inschatting gemaakt qua bloed. Hoewel, ik wist het wel, maar in het heetst van het spel werd ik iets te fanatiek met de borstel kant van een badborstel 😂 Als ik er rustiger mee was blijven slaan, was het niet gebeurd. Maar die is hout en zal ik dus ook niet meer op een ander gebruiken dan op hem.

nieuw topic!

Lollypopje

Lollypopje

24-11-2022 om 19:00 Topicstarter

stokstaart schreef op 24-11-2022 om 12:51:

nieuw topic!

Alvast heel veel plezier gewenst op je feestje zaterdag

Door een vol hoofd van alles wat gaande is hier en daarbij nog vermoeidheid ben ik er nog niet echt mee bezig. Maar ik hoop dat morgen in de loop van de dag de zin gaat komen.

Ropebunny kan de kinderen helaas niet kwijt voor over 2 weken dus de knoop workshop gaat later plaatsvinden. Heel jammer.

Hier even een ordinaire tvp.  
Binnenkort ga ik naar een feest zonder Vent, stiekem heb ik er heel veel zin in. Een avondje zonder riem en mét meiden. Ik zal hem beslist missen maar ik denk dat ik me enorm ga vermaken!
Saillant detail is dat ik samen met een ex sub/vriendinnetje van hem ga. Superleuk! 

Hier ook even een Tvp want ik lees soms nog wel eens mee 
Ha dat rijmt ! 

ook even zodat ik jullie makkelijk terug vind

volgende week een algemeen sex feest, klinkt allemaal wat zweverig, ben benieuwd

week daarop een geklede Dom naakte sub feest, ook nog nooit geweest maar kan me er beter een voorstelling van maken

dit weekend speelt Dom voor het eerst met iemand anders sinds eij wat hebben, aan één kant erg leuk maar ook wel spannend

Lollypopje

Lollypopje

25-11-2022 om 08:11 Topicstarter

@Melmel

Wat klinkt er zweverig aan dat seksfeest? Want van zo'n woord wordt ik nieuwsgierig

Spannend je D met een ander. Ga jij daarbij zijn of doet hij het zonder jou?

Ik moet werken, anders was ik er waarschijnlijk bij geweest. Maar zij was toevallig in de buurt. Dus komt goed zo uit. En hij geniet heel erg van dit soort dingen (we hebben wel een paar keer met een ander stel gespeeld) en hij kan wel een verzetje gebruiken. 

Ik kan de Facebook groep van het feest van volgende week nog niet in maar het is via de vrouw waar hij dit weekend mee speelt. Haar werk is letterlijk 'vrouwen in hun macht te zetten' en ze heeft echt een soort aards/oerkracht, is trouwens ook heel aantrekkelijk. (Ik heb een keer met haar videogebelt.) Ben dus benieuwd. 

Deze half-participeerder doet ook weer half mee! 
En geniet lekker mee van al jullie stoere verhalen

Lollypopje

Lollypopje

25-11-2022 om 11:56 Topicstarter

@Melmel klinkt interessant. Laat je ons weten hoe het was?

Gossie, net van m’n stoel gevallen van verbazing 😱

als jullie op Fet lezen “harde grens: geen kinderen” wat verstaan jullie daaronder? 😳

Geen idee eigenlijk. Als je echt een relatie relatie wilt dan snap ik dat je die eis kunt hebben. Of dat nu D/s 24/7 is of vanilla. Voor mij geen harde eis maar wel een dikke pre, iemand zonder kinderen.

Ik heb vanochtend een kickboksles gehad en mijn hoofd is iets leger. Ook een pietsje minder dood vermoeid en krijg langzaam zin in het feestje morgen! Zie beetje op tegen druk bezoek vanavond en morgenochtend, allemaal voor het feest. Maar goed, komt vast goed!

Lollypopje

Lollypopje

25-11-2022 om 13:56 Topicstarter

Het hangt er vanaf, gaat het over hun thuissituatie, dan gaat het over iemand willen zonder kinderen of geen kinderen hebben.

Staat het bij harde grenzen, dat wordt het veelal gevolgd door dieren en poep, dan bedoelen ze dus dat ze geen pedo zijn. En dat is altijd vrij absurd om apart te moeten benoemen, want het lijkt mij dat je dat zou mogen aannemen en niemand zou toegeven dat die dat wel wil. Waarom mensen het toch willen benoemen, geen idee. Misschien zijn ze bang dat er mensen rondlopen die het vooroordeel hebben dat kinksters dat doen.
Valt voor mij in de catogorie; dooddoener mededelingen.

Reageer op dit bericht

Dit forum topic is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.