Relaties Relaties

Relaties

Man afgevoerd door de politie

Ik zit nog te trillen op de bank. Mijn man is opgehaald door de politie. Hij komt oorspronkelijk uit Engeland en is een grote voetbalfan. Na het verlies heeft hij de halve imboel op straat gegooid. De buren hebben toen de politie gebeld en die hebben hem meegenomen. Ik ben ontzettend geschrokken van alles. 


Lilalo

Lilalo

14-07-2021 om 19:11 Topicstarter

De buurvrouw kwam net een maaltijd brengen. Ik heb gewoon tranen in mijn ogen, zo lief! Ik mag haar en de buurman ook bellen als er iets is. Met mijn dochertje gaat het gelukkig goed. Ik probeer ook zo veel mogelijk van haar te genieten. Ze is zo schattig en makkelijk. Ik hou echt het meeste van alles van haar. Mijn man komt de komende twee dagen in ieder geval niet thuis. Hij is gewaarschuwd dat ze anders een huisverbod aanvragen. Ik vind het eerlijk gezegd wel even fijn. Dochter en ik moeten echt even tot rust komen.

FixedLyrebird78

FixedLyrebird78

14-07-2021 om 19:31

Wasmachine schreef op 14-07-2021 om 18:18:

[..]

In dit geval wel heel erg dom. De politie is heeft hem opgepakt en veilig thuis ingeschakeld vanwege agressie. Het is dan niet slim om te schreeuwen waar veilig thuis bij is. Hij doet het allemaal zelf.


Ja, eens! Hij laat zijn ware aard zien en dat gaat tegen hem werken en hij gooit vooral zijn eigen ruiten in. Helaas blijkt ook maar weer dat hij dit zelf totaal niet inziet en dat is juist beangstigend, vooral voor TO. Deze man heeft issues en zal daarmee aan de slag moeten, maar zal dat pas doen als hij erkent dat het probleem bij hem ligt en daar schort het heel duidelijk aan.


TO, in hoeverre ben jij al 'gewend' geraakt aan zijn opvliegende karakter? Ik lees vooral hoe graag je hem terug wilt, zoveel van hem houdt, hem niet kwijt wilt. Zie je ook het gevaar?

Sterkte Lilalo, en knap dat je zo goed opkomt voor je dochter en jezelf! Hou dat vol!

Lilalo schreef op 14-07-2021 om 19:11:

De buurvrouw kwam net een maaltijd brengen. Ik heb gewoon tranen in mijn ogen, zo lief! Ik mag haar en de buurman ook bellen als er iets is. Met mijn dochertje gaat het gelukkig goed. Ik probeer ook zo veel mogelijk van haar te genieten. Ze is zo schattig en makkelijk. Ik hou echt het meeste van alles van haar. Mijn man komt de komende twee dagen in ieder geval niet thuis. Hij is gewaarschuwd dat ze anders een huisverbod aanvragen. Ik vind het eerlijk gezegd wel even fijn. Dochter en ik moeten echt even tot rust komen.

Lekker samen tot rust komen, en geniet lekker van elkaar, dat verdienen jullie en hebben jullie beide nodig.🧡🌸

Wat fijn dat je buren zo klaarstaan.
Zo zie ja maar, hulp komt uit onverwachte hoeken. 
Die buren zullen ook geschrokken zijn en misschien al lang hun gedachten gehad hebben bij hem. Anderen kunnen met een helderder blik naar een situatie en een persoon kijken. 
De buren hadden misschien al lang door dat het niet goed zat met die man en zijn wellicht blij dat je deze stap hebt gezet. 

Ooit heb ik ook een "foute" buurman gehad en een buurvrouw die alles slikte. Tot ze het op een dag zat was en hem eruit geschopt heeft. Ik heb toen bijna de vlag uitgehangen. 
Daarvan zag ook de hele buurt wat voor minkukel dat was (verslaafd en crimineel) en was iedereen blij dat ie opgetiefd was.

FixedLyrebird78

FixedLyrebird78

14-07-2021 om 20:42

Auditor schreef op 14-07-2021 om 20:35:

Wat fijn dat je buren zo klaarstaan.
Zo zie ja maar, hulp komt uit onverwachte hoeken.
Die buren zullen ook geschrokken zijn en misschien al lang hun gedachten gehad hebben bij hem. Anderen kunnen met een helderder blik naar een situatie en een persoon kijken.
De buren hadden misschien al lang door dat het niet goed zat met die man en zijn wellicht blij dat je deze stap hebt gezet.

Ooit heb ik ook een "foute" buurman gehad en een buurvrouw die alles slikte. Tot ze het op een dag zat was en hem eruit geschopt heeft. Ik heb toen bijna de vlag uitgehangen.
Daarvan zag ook de hele buurt wat voor minkukel dat was (verslaafd en crimineel) en was iedereen blij dat ie opgetiefd was.


Dit bedoelde ik ook met een vorige post mbt het feit dat het mss een reden kan zijn waarom TO geen vrienden heeft en slecht/geen contact met familie. Als buitenstaander zie je het vaak veel helderder als wanneer je er middenin zit (met gevoel).

Lilalo

Lilalo

15-07-2021 om 01:04 Topicstarter

Hij stond net weer schreeuwend voor de deur .. Volgens mij had hij ook flink gedronken. Ik was zo overstuur dat ik de politie gebeld heb. Hij is nu weer meegenomen. Ik weet niet of ik nog met hem doorwil. Ik wil gewoon rust krijgen en van mijn dochter genieten.

ow no.. dit gaat van kwaad tot erger, lijkt  
je hebt het geweldig goed en daadkrachtig aangepakt! moet wel (weer..) vreselijk zijn geweest, kan me zo voorstellen dat je jouw man nauwelijks herkent in hem nu..
je zorgt heél goed voor jouw kleine meid! voor jullie beidjes een digitale  

Dit klinkt niet goed! Je begint je te beseffen dat je man zijn karakter problematisch is. Heb je daar eerder al eens wat van beseft? 
Misschien een onderbuik gevoel? Hoe is hij tegen jou, mag je je eigen mening hebben, ook al is hij het er niet mee eens?
Het komt vaak voor dat dit samen gaat met andere karaktertrekken. Zoals dat hij jou weinig ruimte geeft, emotioneel onder druk kan zetten als hij iets wil of gewoon boos is, niet veel inlevingsvermogen, enz. 
Deze man klinkt heel vervelend, hoe veel je misschien ook van hem houdt. Denk aan je dochtertje. Wanneer je bij hem weg wilt zou dit een goed moment kunnen zijn, omdat de hulptroepen al klaar staan. 
Sterkte.

Die man is echt niet goed bezig. Hij verpest het zelf. Wat goed van je dat je de politie hebt ingeschakeld. 
Ben ook blij voor je dat de buren je willen steunen, fijn zulke mensen om je heen.

Sterkte meis

wat goed dat je de politie hebt ingeschakeld. Daarmee laat je zien dat je werkt aan je veiligheid en je dochter prioriteert boven je man.

Ik blijf het schrijven maar zoek specialistische hulp op huiselijk geweld. Gewone hulp weet vaak onvoldoende van huiselijk geweld en de sterke dynamiek daarvan in een relatie.
Grote spelers in Nederland zijn, blijf Amsterdam, fier, moviera etc. In jouw buurt zijn er ook gespecialiseerde organisaties, het is landelijk geregeld dat elk dorpje er gebruik van kan maken.

Wat verschrikkelijk om er zo achter te komen dat je een kind hebt gekregen met een enorme koekwaus. Het is dus gewoon structureel gedrag en hij toont geen enkele vorm van berouw of zelfreflectie. Wat moet dat rauw op je dak vallen met zo'n jonge baby. 

Houd vast aan de drang om haar te beschermen. Dit gaat rot worden, maar jullie komen hier samen beter uit. 

Lilalo schreef op 14-07-2021 om 17:07:

Mijn man heeft zeker ook leuke kanten. Hij werkt hard en ik kan vaak goed met hem lachen. Hij is alleen ook snel opgefokt en draait dan door. Hij kwam inderdaad tijdens het gesprek opdagen. De huisarts heeft hem gelukkig wel weggekregen voor het erger werd. Veilig thuis en de huisarts vonden ook dat ik goed voor dochter opkwam. Dat vond ik zo fijn om te horen. Ik wil het liefst mijn man nu terug maar mijn dochter gaat boven alles.

Is je man nog steeds 'ziekgemeld' dan, dat hij tijdens werkuren zo maar kan komen opdagen?

Kun jij het financieel in je eentje redden? Want ik snap dat je in je eerste paniek voor hem hebt gelogen dat hij ziek was, en als je niet zonder zijn salaris kunt kon je ook bijna niet anders, maar ik zou je financien op orde gaan brengen. Hebben jullie een en/of rekening? Dan zorgen dat daar niet meer jouw salaris op komt.

Wat goed dat je de politie hebt gebeld! Ik denk dat je hem echt moet proberen los te laten 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.