Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Wat vinden anderen stom wat jij fantastisch vindt...

Als tegenhanger van het andere topic. Welke dingen waar veel op afgegeven wordt, door je omgeving of op het forum, vind jij (al dan niet stiekem) helemaal geweldig? 


Renmuis

Renmuis

20-03-2023 om 12:16 Topicstarter

Ik zal beginnen:

- Pop zangeressen. In het andere topic schreef ik dat ik niets heb met top 2000 muziek. Ik ben onder andere fan van Ariana Grande, Britney Spears, Miley Cyrus, Selena Gomez etc. Eerlijk gezegd luister ik liever naar K3 dan Muse. Mijn omgeving verklaart me voor gek.

- McDonalds. Doe mij maar een Happy Meal i.p.v. een 5 gangen menu in een sjiek restaurant. 

Eurovisie, da's toch wel het toppunt van cringe en slecht. Kom maar door!

Metal, demonisch gegorgel en gekrijs, lyrics vaak niet te verstaan, heerlie de peerlie. Heb ik veel liever dan een "hoogstandje" als Queen of zo.

Kitsch, ik vind niet alles mooi maar als iets bizar is (hallo lamp in de vorm van een jaguar) kan ik het vaak best waarderen, is dat smakeloos, vast wel

Veel mensen vinden paarden niks. Groot, stinkend en onbetrouwbaar. Ik sta met liefde af en toe doodsangsten uit met die beesten haha.

Landelijk of wit brocant vinden mensen ook vaak niks, maar ik ben liever truttig en burgelijk dan stoer en eigentijds wat dat betreft.

Als ik mag kiezen tussen Michellin en McDonalds/Pannekoekenhuis/goeie Argentijn, kies ik altijd voor dat laatste. Wijntje sus bij visje zo en smaaknootje dit bij textuurtje dat? Die taal spreek ik niet. Smaakbarbarie lets go!

Partie hardie in een café, kroeg of dansclub? Geef mij een dekentje en een kopje thee op de vrijdag avond en ik ben 's werelds saaiste contentste mens.

Diepzinnige romantiek in series en boeken is niet aan mij besteed, ik ben een stuk karton met lippen en prefereer bloed, pijn en leed in mijn verhalen.

- voetbal, omdat het een beroep doet op zowel conditie, fysieke kracht, durf (om in duel te gaan), samenwerking, overzicht houden, emotieregulatie en het is leuk om specifieke balvaardigheidstrucjes te kunnen in mijn ogen. De machtscultuur er omheen en de focus op geld vind ik dan weer minder. 
- uitgaan en feestjes, heerlijk vind ik het om de hele avond te dansen zo af en toe
- (doom) metal, om heerlijk bij weg te dromen  
- sushi, om de zoveel tijd met 2 vriendinnen op sushi-date
Vast nog meer

- de huishoudbeurs
- kerstmarkten

- hop On hop off bussen

Rondstruinen /kijken  op vliegvelden, liefst wel een groot vliegveld. Het vliegen zelf en alles erom heen. Dan zorg ik  wel voor een leuke plek in het vliegtuig. 

Lange auto ritten door Europa/ afwisselende routes rijden dit geldt ook voor snelwegen. Stoppen pauzeren bij een wegrestaurant sommigen/veel zien het als noodzakelijk kwaad, ik vind het vaak leuk. 

Een tamelijk gezapig leven met lekker wandelen, fietsen, t.v. kijken naar Britse detectives. heerlijke slow-television.
Een bruine bank in mijn huis. Mijn kleuren binnen zijn naturel/ beige, roomwit en groen. Wordt vaak seventies gevonden en ouderwets.(stoelen en banken hebben dan weer wel een strakke vorm, zonder patronen).

Madamecannibale schreef op 20-03-2023 om 12:49:

- de huishoudbeurs
- kerstmarkten

- hop On hop off bussen

Hop-on-hop-off bussen vind ik ook geweldig. Vooral zo half de middag op vakantie als ik moe begin te raken. Lekker zitten maar toch van alles zien. Heb ik een keer in Lyon gedaan. Heerlijk.

Breimachines

PerfumedAlpaca84

PerfumedAlpaca84

20-03-2023 om 13:57

Snooker kijken!

kantklossen, en bordspellen

@Rockstar: ik vind bij jou de combinatie van metal/demonisch gekrijs en gegorgel met landelijk/wit brocante erg grappig

-BDSM valt daar in elk geval wel onder, zeker als je sommige comments op social media er over leest bij goede artikelen.

- Als volwasse Donald Duck pockets lezen

- kort haar bij vrouwen, ik mis mijn korte haar

- eierkoeken, hebben sinds Sonja. B. onterecht een slecht imago naar mijn mening

- in je eentje uit lunchen of uiteten

- dameskleding met tuttige bloemenprints, categorie 'zou van je oma's gordijnen gemaakt kunnen zijn'

Na het werk en in het weekend lekker thuis zijn. Niks moeten, heerlijk. 
Ik begrijp niets van die volgepropte agenda's van velen. 

en zo'n vasentrio. De mijne is overigens wel iets anders van kleur en drukker qua print. Van mijn tante geweest. Ik was de enige die ze wilde hebben 😂

20190320103009.jpg?itok=kBdY6wsG

Ik heb overigens ook een hele lading kitcherige theekopjes waar ik dol op ben 😊

Lollypopje schreef op 20-03-2023 om 14:36:

en zo'n vasentrio. De mijne is overigens wel iets anders van kleur en drukker qua print. Van mijn tante geweest. Ik was de enige die ze wilde hebben 😂

20190320103009.jpg?itok=kBdY6wsG

Ik heb overigens ook een hele lading kitcherige theekopjes waar ik dol op ben 😊

Fantastisch. Ik heb 2 van dit soort sets. 1 grote uit mijn ouderlijk huis, 1 kleine van mijn schoonmoeder. Ik houd ervan!

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.