Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Vraag v.d. dag 19/3/23: Wat is jouw favoriete soort schoenen en waarom?


Sassenach

Sassenach

19-03-2023 om 09:54 Topicstarter

Ik loop het liefst op mijn sneakers van Skechers. Die zitten echt heel lekker vanaf de eerste keer dat je ze aantrekt.

Bergschoenen en Teva-sandalen. Maar omdat je daar niet mee naar je werk kan houd ik ook van laarsjes die lekker zitten en van sneakers. 

Toms! Ik heb echt 10 paar ofzo, in allerlei kleuren en motiefjes. Ik vind die zo fijn lopen! Je stapt we zo in, geen veters strikken of veters die los kunnen gaan. Ik kan er de hele dag op lopen zonder zere voeten, heerlijk! Alleen jammer dat het vooral mooi weer schoenen zijn

DrMartens. Hoog, laag, met hak, zwart of een andere kleur. Ze kunnen altijd, ook bij je trouwjurk of je mantelpak.

Platte veterschoenen in de winter hoog model met warme voering en in de zomer een laag model eigenlijk nooit sneakers. Voordeel van een veterschoen vind ik dat je de veters zo kunt aantrekken dat de schoen perfect zit. Bij warm weer platte sandalen die elegant moeten zijn en ook lekker zitten. Meestal koop ik ecco, gabor of mephisto en ze moeten direct lekker zitten in inlopen geloof ik niet.

ShowyHummingbird30

ShowyHummingbird30

19-03-2023 om 10:14

Geen. Ik loop het liefst op blote voeten. Dat is buitenshuis een beetje lastig. Daar draag ik bij voorkeur wandelschoenen.

retro stijl veterschoenen. Zitten lekker en voelen elegant.
Vooral van het merk Chie Mihara. Duur, maar zoooo mooi en lopen zooo lekker 😍

Het favoriete paar dat ik heb 😊

1d43e6be3f49432c98ffc4b88216fe7f.jpg

Sneakers, Sneakers, Sneakers!
Ik  comfort.

Normaal gesproken ook de sneakers van sketchers. Maar kan nu lastig bukken en veters strikken en ik heb nu de Slip-ins van Sketchers en die zitten ook heerlijk. Daar stap ik zo in, geen reden om te bukken.

Veterschoenen van durea. Hoog model in de winter laag model in de zomer. Eventueel ook bij een jurkje. 
Heb inmiddels 3 laat in de kast staan. Veter en rits is mijn favoriet.  Altijd stevig om de voet.

Mijn bergschoenen. Gelukkig kan ik er wel mee naar het werk, ik werk op een natuur en buiten BSO. We lopen allemaal op bergschoenen. 

Als ik ze niet aankan omdat ik bv een jurk aan heb dan doe ik daar mijn sneakers onder. 

Ik heb zeer moeilijke voeten . De enige sneakers / laarsjes / sandalen / slippers die bij mij comfortabel zitten zijn van  Ecco / Rieker / Ara en Naturläufer .

Mijn Vans lopen het lekkerst, maar zijn in de winter te koud. Draag nu meestal makkelijke laarsjes die lekker warm zijn van binnen en ik zo aan kan trekken zonder veters of rits. Beetje uit gemak want echt mooi zijn ze niet meer en ze lopen oké. 

Momenteel alles waarvoor ik niet hoef te bukken en wat geen hak heeft. Helaas is er dan maar één paar schoenen waar mijn steunzolen in passen. Anders fan van sneakers en enkellaarsjes met brede hak. Oh en om lekker op te sloffen: Timberlands, het klassieke model.

ik heb hele makkelijke voeten en kan overal wel op lopen. Heb ook heel veel schoenen. Maar het allerlekkerste lopen mijn Nike Air Max 1. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.