Huiskamer Huiskamer

Huiskamer

Hoe ziet jouw ideale vrije dag er uit?

Niets moet, alles mag. Ben benieuwd! 


Geen plannen maken maar gewoon kijken waar ik die dag zin ik heb. Vaak ook even langs de bakker voor iets lekkers bij de thee. Dat dan eten terwijl ik iets op Netflix/tv kijk. 

Ik ga voor een combinatie van iets inspannends en iets ontspannends. Bijvoorbeeld ‘sochtends een mooie wandeling maken door het bos (goed gezelschap is daarbij welkom), ‘s middags even rustig aan: in bad bijvoorbeeld. En ‘s avonds lekker uiteten.
Wel weer lekker bijtijds naar bed, want dat is tegenwoordig ook een luxe.

Uitslapen en dan een heerlijk ontbijt, daarna een dagje sauna, afsluitend met een heerlijk uitgebreid diner en dan rozig van alle warme baden weer slapen. 
ik hou van eten en slapen 😂

KittyFantastico schreef op 14-11-2022 om 20:49:

Ik ga voor een combinatie van iets inspannends en iets ontspannends. Bijvoorbeeld ‘sochtends een mooie wandeling maken door het bos (goed gezelschap is daarbij welkom), ‘s middags even rustig aan: in bad bijvoorbeeld. En ‘s avonds lekker uiteten.
Wel weer lekker bijtijds naar bed, want dat is tegenwoordig ook een luxe.

Dat klinkt erg goed!! Ik doe met je mee 

's morgens heel vroeg naar het bos met mijn camera en dan uren rondstruinen, liefst met mistig weer. Geen mens tegenkomen, maar wel een vos of das. Dan thuis muziekje aan en foto's uitzoeken en bewerken. 'S avonds lekker op de bank met muziek en een glaasje whiskey en dan op tijd naar een vers opgemaakt bed.

Uitslapen. Uiteraard is het zomer en ga ik lekker naar een strand, beetje zwemmen, beetje boek lezen, mensen kijken. ‘s Avonds uit eten, film kijken in de bios en dan samen naar huis fietsen. 

Uitslapen, ergens uitgebreid ontbijten, (ongestoord) rondje door de stad om kledingwinkels te bekijken, ergens lunchen en dan naar een museum  

Een dag dat niets hoeft of moet. Geen verplichtingen, maar lekker mijn ding kunnen doen. Lekker met mijn hobby's bezig, dan ben ik in mijn element. 
Zo'n dag kom ik niet buiten.

Maar ik kan net zo goed genieten van een lekkere wandeling en een lunch. Of sauna inderdaad. 

Uitslapen, lekker ontbijten. Lezen, paar series kijken. Dan een boswandeling  en daarna lekker uit eten.

Ontbijten in de zon met een leuk boek. Een stadswandeling of wandeling in de natuur met mijn vriend. Ergens heel lekker eten. En ‘s avonds een leuk bordspel doen. 
Of met familie of vriendinnen afspreken, lekker varen of op een terras zitten. 

oh als ik nu mag kiezen zou dat een hele dag echt alleen zijn. Beetje hobbyen, stukje wandelen, boek lezen, netflix. Eigenlijk niks bijzonders maar wel gewoon echt alleen helemaal tijd voor mezelf. Gewoon naar de wc of onder de douche kunnen zonder dat dochter iets heel belangrijks moet vragen of zeggen (zoals, mijn knuffel kan vliegen, mama moet jij plassen of poepen, mag ik komen kijken enz).
Dan zou ik ook wel een nacht met vriend willen zijn zonder de kinderen (vriend komt dan pas als we of samen uit eten gaan of samen thuis wat eten). Gewoon zonder de kans dat er iemand wakker wordt en gewoon kunnen uitslapen. 
Ben toe aan rust geloof ik ....
Daarna is het ook weer genoeg en knuffel ik mijn kinderen weer fijn😍

9 uur opstaan,  na een goede nachtrust.  Paar koppen koffie met krant. Daarna met fris weer maar wel strakblauwe lucht 10 tot 25 km lopen door bos,  hei, weilanden,  water. Hetzij alleen,  hetzij met eega, hetzij met vrienden erbij. Daarna met zijn allen de keuken in en gezamenlijk eten. Daarna bordspel of kaartspel. 
Maar het allermooiste zou zijn: een dag waarbij de de pijn veroorzaakt door trigeminusneuralgie en andere neuralgie afwezig is.  Zo'n dag heb ik in de afgelopen twee jaar niet meer gehad. 

Ik ga naar een mij onbekende stad, rondstruinen, museum bekijken.
Iets cultureels in ieder geval. Tussendoor lunchen en na afloop borrelen.

Dorestad schreef op 14-11-2022 om 21:45:

9 uur opstaan, na een goede nachtrust. Paar koppen koffie met krant. Daarna met fris weer maar wel strakblauwe lucht 10 tot 25 km lopen door bos, hei, weilanden, water. Hetzij alleen, hetzij met eega, hetzij met vrienden erbij. Daarna met zijn allen de keuken in en gezamenlijk eten. Daarna bordspel of kaartspel.
Maar het allermooiste zou zijn: een dag waarbij de de pijn veroorzaakt door trigeminusneuralgie en andere neuralgie afwezig is. Zo'n dag heb ik in de afgelopen twee jaar niet meer gehad.

Dat kan ik helemaal met je meevoelen. Ik heb ook een chronische aandoening met veel pijn en ik heb die ideale dagen ook niet meer. Sterkte!

lekker in huis rondhangen met af en toe een dutje tussendoor, boekje lezen, lekker iets eten wanneer ik zin heb, beetje op de telefoon kijken, lekker lui dus eigenlijk. Vooral de boel even lekker de boel laten.


Maar ik vind het ook heerlijk om op een vrije dag lekker in mijn eentje de stad in te gaan, op mijn gemak in een boekenwinkel rondstruinen, mijn vriendinnen zijn geen lezers, dus als ik met 1 van hen de stad in ga, ga ik nooit een boekenwinkel in, aangezien zij daar niks aan vinden.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.