Financiën en recht Financiën en recht

Financiën en recht

Wat verdien jij netto?

Naar aanleiding  van de wens in het wenstopic om meer topics te openen. , en omdat  ik  dit een interessant  topic op Viva vind, open ik deze hier.

De vraag : Wat komt er netto per maand bij jou binnen, hoeveel uur werk jij hiervoor en in welke functie?
Ben benieuwd  of er hier ook zulke topverdieners zitten als op Viva ( ik vind veel bedragen daar echt hoog).


lientje69

lientje69

04-02-2024 om 17:08 Topicstarter

TO trapt af.
Ik werk inmiddels 4 jaar in de zorg als verzorgende IG en heb pas 2 jaar mijn  diploma.  Nog vele tredes te gaan nog dus.
Ik werk 24 uur en er komt inclusief  ORT zo'n 1750 netto binnen  op mijn rekening  ongeveer  elke maand. ( wisselt iets ivm onregelmatig  werken)

Hiervoor stond ik 17 uur per week in een groentewinkel  en daarmee had ik 780 euro. Dik tevreden nu dus , en het werk is ook vele  malen leuker 

lientje69 schreef op 04-02-2024 om 17:08:

TO trapt af.
Ik werk inmiddels 4 jaar in de zorg als verzorgende IG en heb pas 2 jaar mijn diploma. Nog vele tredes te gaan nog dus.
Ik werk 24 uur en er komt inclusief ORT zo'n 1750 netto binnen op mijn rekening ongeveer elke maand. ( wisselt iets ivm onregelmatig werken)

Hiervoor stond ik 17 uur per week in een groentewinkel en daarmee had ik 780 euro. Dik tevreden nu dus , en het werk is ook vele malen leuker

Ik vind dat geen slecht salaris, en fijn dat je blij bent met je werk, dat is ook heel belangrijk. Met 780 euro kan je niet zoveel.

Ik werk als magazijn beheerder in een technisch bedrijf. Deels beweeg werk en deels balie/bureau werk.
Door het personeels tekort kan ik dit doen zonder een technische achtergrond te hebben. Dat kan op zich prima, maar in een krappere arbeidsmarkt was het wel een pre geweest. Na een inwerk periode red ik mij nu prima. Echt technisch hoef je voor mijn functie niet te zijn. 
Door een beperking werk ik 25 uur met Wajong aanvulling 

loon                                       € 1380 
reiskosten vergoeding            €  100
Wajong aanvulling                  €  326 
Totaal                                   €  1806
Zorg toeslag                          €  123
* reken ik niet als loon mee het is uiteraard wel maandelijkse bijdrage. 

Doordat ik in een sociale huurwoning woon en met een aantal dingen mazzel heb gehad heb ik het toch prima voor elkaar. 

lientje69

lientje69

04-02-2024 om 17:20 Topicstarter

Madamecannibale schreef op 04-02-2024 om 17:17:

[..]

Ik vind dat geen slecht salaris, en fijn dat je blij bent met je werk, dat is ook heel belangrijk. Met 780 euro kan je niet zoveel.

 Ik ben er ook heel blij mee madamecannibale! Mij hoor je echt niet mopperen  over het salaris  in de zorg hoor. ( wel over de werkdruk, maar dat is een ander verhaal )

Ik verdien rond de 3200 netto, en werk op dit moment officieel 32 uur in een management functie. Onofficieel werk ik wat minder door ouderschapsverlof. Vroeger werkte ik in lager geschoolde banen waarbij ik veel harder moest werken en minder verdiende, het werk was ook nog eens saai. Nu heb ik een leuke uitdagende functie en een stuk meer vrijheid. Ik ben tevreden dus. 

lientje69

lientje69

04-02-2024 om 17:22 Topicstarter

Fijn dat werken lukt ondanks je beperking Midaswolf. En wat al eerder gezegd is, het naar je zin hebben  is het belangrijkste.

Ik zit net boven de 1900€ netto voor ongeveer 25 uur per week.
Heb verschillende functies en taken en 2 loonstroken in elk een andere schaal. Geloof dat ik in beide niet meer omhoog kan.

lientje69 schreef op 04-02-2024 om 17:22:

Fijn dat werken lukt ondanks je beperking Midaswolf. En wat al eerder gezegd is, het naar je zin hebben is het belangrijkste.

Daar ben ik zeker blij mee, fijn dat het op deze manier toch prima gaat. Het is geen geweldig groot inkomen toch heb ik het (financieel) best goed. Wat ik al eerder zei dat komt ook door factoren waar ik geluk mee heb gehad. 

Leuk topic 


Ik ben het met je eens wat ik in dat andere topic las op Viva. Dat topic heb ik ook gelezen. Dat zie je vaker gebeuren dat er op een gegeven moment vooral hogere inkomsten worden gepost waardoor mensen met minder hogere inkomens misschien het sneller zullen laten om toch hun inkomsten te posten. 

De politieagent, de verzorgende IG, de installateur, kok, groenmedewerker, en detailhandel  bijvoorbeeld zie je minder vaak terugkomen in dat soort topics.

Leuk topic! Hier een (heel) goed salaris. Ik werk fulltime als leidinggevende in het onderwijs en verdien ruim 4100 euro netto in de maand, excl. reiskosten, vakantiegeld en 13e maand, incl. telefoon en laptop van de zaak (ook privé te gebruiken). Ik ben universitair opgeleid en werk inmiddels 20 jaar in het onderwijs, dus zit wel redelijk aan de max nu. 

Leuk dit topic ook hier! Leuk dat mensen hier ook net iets meer vertellen wat ze doen. Sommige functietitels zijn zo algemeen, dan weet je nog net niets.

Ik werk als beleidsadviseur bij een gemeente. Ik werk 36 uur (dat is bij ons fulltime) en krijg iets meer dan €3000 netto. Daar komt nog reiskostenvergoeding en ikb (17%) bovenop.

manager bij rijksoverheid. Ik werk 36 uur per week voor 3550 netto. Dit is zonder IKB budget (vakantiegeld en eindejaarsuitkering) wat 16,37% van mijn jaarsalaris is.
Ik kan nog ongeveer 600 netto per maand groeien. Dit bereik ik over 2 jaar en dan is het weer tijd voor een andere functie.

Tot mijn 33ste heb ik in de detailhandel gewerkt, fulltime en verdiende ik maar krap 2050 netto. Dus ik ben blij met de carrière switch die ik 8 jaar geleden maakte. 

Theater, €2800 netto o.b.v. 40 uur verdeeld over 6 dagen. (15+ jaar ervaring)

Ik ben leerkracht in het basisonderwijs. Ik werk nu 3 dagen in groep 5. Meestal werk ik nog een halve dag thuis, maar dat wordt gecompenseerd door de vele vakanties 😀. Ik ben bijna 10 jaar leerkracht. 
Ik verdien nu 2215 euro netto. Dat is exclusief vakantiegeld. 

Ik werk 24 uur als zorgadministrateur, verdien hier mee 2000€ exclusief vakantiegeld en 13e maand. Kan nog 1 trede groeien.
Ik ben heel tevreden met mijn salaris. Heb leuk werk en veel vrijheid.

ik werk als coördinator in de zorg (regelmatig) , werk 32 uur en ca €2500 per maand netto. Weinig groei mogelijk, 20 jaar werkervaring. Krijg wel 13de maand en vakantiegeld. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.