Eten Eten

Eten

Wat eten we vandaag? (deel 2)


Ik eet prei in kerriesaus, aardappelen en een hamburger. Beetje saai maar zoontje is ziek en heb dan niet zo veel zin om uitgebreid te koken.

JtM

JtM

12-07-2022 om 13:30

Beterschap voor je zoontje Elmie!

Vanavond komt zus eten, ik heb gisteren vast bloemkoolschotel zo goed als klaar gemaakt, straks nog de saus eroverheen, wat aardappeltjes en dan de oven in. 

JtM schreef op 12-07-2022 om 13:30:

Beterschap voor je zoontje Elmie!

Vanavond komt zus eten, ik heb gisteren vast bloemkoolschotel zo goed als klaar gemaakt, straks nog de saus eroverheen, wat aardappeltjes en dan de oven in.

Dank je!

Gezellig dat je zus komt eten. Veel plezier 😎

TanSwallow86

TanSwallow86

12-07-2022 om 14:18

Kipshaslick, ikbhaal alles van het stokje en bak het zo, daarbij doe ik woknoodles 

TanSwallow86

TanSwallow86

12-07-2022 om 14:59

HarleyQuin schreef op 12-07-2022 om 14:18:

Kipshaslick, ikbhaal alles van het stokje en bak het zo, daarbij doe ik woknoodles

Geen woknoodles, ik doe het door little gem sla, en Roma tomaten en mini mozzarella bolletjes 

FaithfulDuck87

FaithfulDuck87

12-07-2022 om 15:51

aardappelen met een salade met perzik, geitenkaas en zongedroogde tomaatjes 

Bloemkool met gebakken krieltjes en Duitse biefstuk. 

Bolognesesaus uit de vriezer (met rode wijn en lamsgehakt) met volkoren rigatoni erbij. En geraspte kaas. 

Ik was uit eten met zus in een heel leuk tentje (waar we ooit met een aantal dames van dit topic geluncht hebben)We deelden tomatenbouillon, gerookte knolselderij, aubergine met hoisin (voor mij teveel hoisin) en bavette met allerlei lekkers. En we namen elk een eigen kaasplankje, want kaas

Heel lekker en leuk en gezellig was het. 

Aardappelen, wortelen en verse vis en een kommetje vla

chinees nasigoreng met kip

We kregen weer bij de bakker een zakje croutons en ik heb avocado die op moet , maak daar met komkommer en tomaten en mozzarella een salade van.

Wij aten thuis ook vaak biefstuk met brood om te soppen. En laatst hebben we dat bij mijn ouders ook weer gegeten. Heerlijk jeugdsentiment.

Lekker Moos en fijn dat het wat rustiger op het front is.

Gisteren aten we babi pangang (k&k van de bio slager) met gebakken rijst (kliek van het weekend) en sperziebonen 

Vandaag maak ik een bowl met bloemkoolrijst, tauge, zoetzure komkommer en ik maak er spicy kip stukjes bij

yette

yette

13-07-2022 om 08:29 Topicstarter

Risotto, keuze uit vissticks en/of chipolata's, salade met oa rucola en bietjes. 

Dat klinkt als een fijne avond Moosey. Fijn dat je daar tijd voor kunt maken.

Hier laatste werkdagen voor de vakantie, het komt allemaal goed maar het is wel aanpoten. Wil het netjes achterlaten uiteraard. 
Lief had bedacht dat we vanavond wel konden barbecuen. Dat is prima, vinden de frutjes ook leuk. 

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.