Eten Eten

Eten

Nieuw in de winkel

Het liefst heb ik al mn favo topics lekker overzichtelijk hier, dus bij deze een Via reboot. Heb je een nieuw product gespot in de supermarkt? Deel je mening hier, dan kunnen we een weloverwogen keuze maken het al dan niet in onze kar te mikken bij ons volgende supermarkt bezoek. Prijs en winkel erbij vermelden is handig. 
Bij de Vomar heb ik onlangs de Pangalicious filets van Queens ontdekt in de smaken citroen/peterselie en krokante kerrie. Ong. 4€ per pak van 2. Zelfs de kinderen die geen grote viseters zijn vinden dit lekker uit de oven of Airfryer. Krokante kerrie moet ik zelf overigens nog uitproberen (maar klinkt lekker   )

Wel nieuw is de Kettle chips in de smaak BBQ/honing. Net meegenomen in de aanbieding voor 1€, normaal 1,78. Ga ik dit weekend proeven! 


Jahaa  , dit was ook een van mijn favoriete Viva-topics! Ik volg trouwens het Instagram-account van @livingproof, dat is echt een aanrader als je het leuk vindt om snel te lezen over nieuwe producten! Hun reviews zijn altijd enorm grappig ook. 

TO, 
de pangalicious-burgers met Citroën zijn ook hier favoriet! 

MonkeyTown

MonkeyTown

30-07-2021 om 20:29 Topicstarter

met Citroën 

oeeee ja dit topic ga ik volgen!!

Kant en klaar pokebowl-rijst van Lassie
Tip: NIET KOPEN! Tenzij je houd van rijst die zonder zout is gekookt en veel te hard is. Dan moet je het vooral wel halen. 

M&M brownie  stukken lekkerder dan die andere probeersels zoals caramel  zeezout (keihard) of hazelnoot (die zaten samen met pinda in een zakje, zo jammer)

SilverQuelea47

SilverQuelea47

30-07-2021 om 22:16

Ha, die zit ik net te eten. Karamel/zeezout vond ik ook erg lekker.

MonkeyTown schreef op 30-07-2021 om 20:29:

met Citroën

Haha, stomme autocorrect 

DownrightChinchilla41

DownrightChinchilla41

30-07-2021 om 22:49

Frikandelslaatje-en-kroketslaatje-916x458.jpg

Ik vond het niet echt een succes.

Een pak "poke bowl" mix van Knorr, uit de Wereldkeuken serie... 
Niet doen!
Zit alleen een zakje rijst in een 2 zakjes sauspoeder 
Ik heb puur uit interesse in de supermarkt gekeken, was benieuwd wat zij daarmee konden. Niets dus. "Lekker veel groente" staat groot en meerdere keren op de verpakking. Ja, als je het zelf toevoegd 

Ik heb hem doorgeven aan Foodwatch, zij vonden het een goede voor de nominatie van Gouden Windei later dit jaar. Wordt vervolgd 

Sophia_!

Sophia_!

30-07-2021 om 23:01

M&M brownies liggen nog in de kast, ben heel benieuwd. 

Ik had laatst een nieuwe smaak Cruesli: Frambalicious. Echt niet lekker helaas! 

Yolo schreef op 30-07-2021 om 22:49:

Frikandelslaatje-en-kroketslaatje-916x458.jpg

Ik vond het niet echt een succes.

dit lijkt me ook echt heeel smerig. Ik zou het niet eens durven proeven 

Tvp

Ik hen een hekel aan de Aldi. Die maken reclame in hun reclamefolders waar mensen op af komen. Vaak is het ook alleen vanaf zaterdag te krijgen. Ik ging een week of 4 geleden dus voor een huishoudtrap voor 33 euro. Er lag dus geen enkele trap. Dat was al de zoveelste keer dat ik voor niks naar de Aldi  ging. Het zijn alleen lokkertjes om naar hun winkel te komen. 

DownrightChinchilla41

DownrightChinchilla41

31-07-2021 om 00:05

watertoren schreef op 30-07-2021 om 23:58:

Ik hen een hekel aan de Aldi. Die maken reclame in hun reclamefolders waar mensen op af komen. Vaak is het ook alleen vanaf zaterdag te krijgen. Ik ging een week of 4 geleden dus voor een huishoudtrap voor 33 euro. Er lag dus geen enkele trap. Dat was al de zoveelste keer dat ik voor niks naar de Aldi ging. Het zijn alleen lokkertjes om naar hun winkel te komen.

Je moet er gewoon vroeg bij zijn.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.