Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

MRI

MRI

12-09-2021 om 18:05

Wat is een snelle instant opknapper voor de oudere huid?

Ik heb binnenkort een evenement waar ik er even kek uit wil zien. Dus ik zoek een snelle fix die voor één avond je huid even voller maakt, laat stralen etc. Ik smeer al van alles maar zoek voor een keertje een extra boost. 
Welk serum of maskertje zweren jullie bij?

Volgens mij bestaat zoiets niet.
Alleen ruim op tijd beginnen met gezond en weinig eten en veel slapen, veel buitenlucht.

Als je een paar weken extra veel groente en fruit eet, veel water drinkt, geen zware maaltijden, vlees, frisdrank, roken en alcohol. 

Daarnaast lekker bewegen en sporten in de buitenlucht en 8 - 9 uur slaapt, dan zie je dit zeker wel. 

Zelf nog niet geprobeerd maar een vriendin zweert bij een collageen masker. Dat zou de boel voor een avondje wel lekker strak trekken. 
Ik weet niet of je een fronsrimpel hebt, maar bij mij doet botox wonderen voor die gemene rimpel. En na drie maanden verdwijnt het weer, je hoeft het niet te herhalen erna. 
Dus als je een avond wil stralen kan je misschien een combinatie proberen? 

Illuminating foundation. Laat je even adviseren bij de parfumerie. Geeft je huid een dewy en glanzende gloed en laat je er prachtig uit zien. Reken op een euro of 40, 50.
Samen met goed slapen, geen alcohol, veel groente eten komt het helemaal goed.

Herfstappeltaart schreef op 12-09-2021 om 18:24:

Volgens mij bestaat zoiets niet.
Alleen ruim op tijd beginnen met gezond en weinig eten en veel slapen, veel buitenlucht.

Huh?

Remescar; helpt dat niet?

Ik zag ook een keer bij Ophra iemand die haar huid naar achteren had getrokken met klemmetjes achter haar haargrens. Je huid moet dan wel erg los zitten, en iedereen denkt dan dat je geopereerd bent, totdat ze je weer zien zonder klemmetjes.

Ik zou het niet doen. Gewoon laten hangen alles. Als ze je dan mogen, is het om jezelf.

Brabeau schreef op 13-09-2021 om 09:10:

[..]

Huh?

Ik bedoel eigenlijk niet óvereten. Het staat er een beetje raar.Veel mensen eten structureel meer dan ze nodig hebben. Een tweede bord opscheppen omdat het zo lekker is, niet omdat je nog trek hebt.

Misschien is dit wel een optie voor je. Als ik naar de schoonheidsspecialiste ga doet ze dat ook altijd. Het brand best wel, en de eerste keer schrok ik daar ook wel van.  Geeft wel echt een oppepper vind ik.
https://www.furrow.nl/producten/reviews/review-hannah-cell-active/

Een maskertje maken van maizena, klein scheutje olijfolie, en een eiwit. Wachten tot het hard is geworden, en dan afspoelen met ruim lauw water. Niet geschikt voor erg droge huid.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.