Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

Waar koop jij je badkleding?

Het is tijd voor nieuwe badkleding. Ik ben een paar kilo afgevallen en wat ik heb is of nu te groot of vorig jaar vervaagd door glijbanen. 

Maar wat? Ik hou niet zo van winkelen, maar als iemand fijne winkel weet overweeg ik wel fysiek te gaan winkelen maar online mag ook. 

Als ik zelf mijn bh maat opmeet kom ik uit op een 75A, maar na 2 keer zwanger en borstvoeding hangt het allemaal

Ik wil graag een bikini of badpak zonder beugel in een leuk kleurtje. 

Iemand aanraders?

Budget <100. 


Bij Otrium ben ik goed geslaagd . Is online, rustig thuis passen. 

Decathlon, Hema, maar ook dure merken liggen in de la.
De leukste heb ik ooit op de camping gekocht.

ik kreeg laatst ergens anders de tips cupse een website. Heb hem geprobeerd en de pasvorm is echt mooi. Verder vind ik zelf de hunkermoller en livera goed te doen als ze net open zijn. Dan is het lekker rustig nog

ik heb mijn huidige bij bonprix gekocht. Ik gebruik hem nu een paar maanden denk ik, ik gebruik hem wekelijks en ben er nog steeds tevreden over.

Decathlon sport badpak gaat het langste mee.
Maar ik spoel badpak ook altijd uit in een emmer water na het zwemmen. Niet dat de chloorlucht er minder van wordt

Ik heb mijne al twee keer bij Livera gehaald. Voordeel is dat alle boven- en onderstukjes daar los te koop zijn en dat er vaak ook meerdere varianten zijn (bijvoorbeeld, bovenstuk met of zonder beugels en onderkant met een hoger of lager broekje). Daarnaast is het personeel in mijn woonplaats heel fijn daar, ik haat bikini’s passen en dan is het prettig als iemand meekijkt of -helpt. 

Online besteld bij Sapph.
 En laatst via Vinted van het zelfde merk, uiteraard met prijskaartje en hygiëne strip er nog in. 

Decathlon.

En als Belg heb ik ook wel eens een badpak gevonden in een Nederlandse sportwinkel.

moestuinmeisje schreef op 08-06-2024 om 22:12:

Online besteld bij Sapph.
En laatst via Vinted van het zelfde merk, uiteraard met prijskaartje en hygiëne strip er nog in.

Hier ook online van Sapph

Bever of Soelaert

Daar let ik nooit op. Het belangrijkste is dat het geheel van rekbare stof is, mijn hele achterste en voorste bedekt, ook de bovenkant royaal bedekkend is en zachte vormvaste vulling heeft (zodat je het niet meteen ziet als ik het koud heb), en geen irritante bungelende kriebelkoordjes en -strikjes heeft.

Als ik iets tegenkom wat aan deze wensen voldoet en in mijn maat is dan koop ik hem.

Shorts en een rond mijn maag vastgestrikt bloesje worden ook veel gedragen in plaats van een bikini.

Ik heb de dames zwemshort ontdekt, klein zwart shortje wat ik over mijn zwarte sportbadpak aantrek. Het onttrekt mijn uitgezakte billen aan het zicht en ik hoef mij ook niet druk te maken over schaamhaar dat zichtbaar is en eigenlijk had moeten scheren, ik vind het ideaal. Heb het bij Decathlon gekocht

Ik kocht ze altijd bij decathlon, maar voelde me niet zo fijn toen ik naast een mw van dubbel mijn leeftijd stond in hetzelfde badpak. Kwam dat badpak ook iets te vaak tegen vond ik, dus ging op zoek naar wat anders. Ik heb altijd hele specifieke wensen ivm waterpark bezoeken. Bij de borsten moet hij goed aansluiten en niet open vallen als ik voorover buk, achterop het liefst gekruiste bandjes of nog ergens hoog een sluiting zodat ze niet af kunnen glijden en bij de billen moet hij goed om de billen zitten ipv erover want dan schiet het badpak er steeds tussen. Dan nog het liefst een leuke print of mooie kleur. Ik ben uitgekomen bij dit badpak van Ulla Popken en ben er zo blij mee! Krijg er ook vaak complimenten over


c7ff5375bd8e4f05aaae95e301b493dd.jpg?imwidth=1800

802550838_model_g_02.jpg

Verder heb ik nog een badpak en een bikini van Marlies Dekkers, maar die gebruik ik voor normaal zwemmen. Niet in waterparken.

SHP1_8718877350501_1.jpg

SHP1_8718877350501_2.jpg

94c0cbf9434b481cadd25329baf252d7.jpg?sw=700&sh=800

0826101152600000_pro_flt_det_04_1108_1528_4610670.jpgBij de Hema, bovenstukje waar de beugels de zijkanten uitkwamen, goed er weer in duwen, versleten na 10 jaar.

Vorig jaar corrigerend bikini broek gekocht bij Hema 

En paar weken geleden bikini bovenstukje zwart bij Ter stal.

Ik zwem pas sinds ik zwanger ben dus ik heb een zwangerschapsbadpak van maternity merk Seraphine. In de zee zwemmen doe ik bij voorkeur naakt, voor als dat niet kan heb ik een gebloemde bikini van O'Neill. Loungen doe ik liever in een loshangende jurk of een kaftan ofzo, voor mij is het niet echt een mode-item. Bovenstaande waterparkbadpak vind ik erg leuk!

Reageer op dit bericht

Je moet je bericht bevestigen voor publicatie, je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.