Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

Op zoek naar jeans voor lange benen!

Mijn dochter (14jr) heeft erg lange benen. Ze heeft nu als jeansmaat 27-36. Een heleboel merken gaan maar tot lengtemaat 34.
Op dit moment zoekt ze naar een straight model, maar we kunnen weinig vinden. Nou ja, eigenlijk niets. Of het is toch te kort, of net uitverkocht. Heeft iemand ervaring (Want hier blijft ze nog wel een tijdje tegen aanlopen) en tips?

Only heeft fijne lengtematen!

Only is ook het eerste waar ik aan dacht. En niet duur.

Mavi en LTB.

ik heb ook lengtemaat 36.

Bij Jeans Centre hebben ze lengtemaat 36, LTB en Garcia. Daar koop ik de mijne.

Verder zit er een hele leuke winkel in Groningen (Lange Dame).  Voor mij is heel ver weg, maar soms maak ik er een uitje van. Daar verkopen ze o.a. Mavi in lengtemaat 36. Ze hebben ook een webwinkel.

Ohja en bij Otto kan je ook lengtematen bestellen, dan moet ze maat 68 hebben denk ik, moet je even in de maattabel kijken.

Lola2001

Lola2001

14-12-2022 om 09:42 Topicstarter

Bedankt voor de tips! Ik denk dat dochter op dit moment ook echt op zoek is naar een specifieke jeans en daarom niet echt kan vinden wat ze wil. Only hadden we wel gevonden, maar daar zat bijv. niets tussen. (We hebben gisteren al Zalando en Wehkamp uitgezocht om wat merken te vinden). 
En inderdaad, het liefst mag het ook nog goedkoop zijn, want kleedgeld. Heb nu maar bedacht dat we samen naar Jeanscentre gaan en ik betaal. Kind kan er immers ook niets aan doen dat ze van die lange benen heeft gekregen. 
Mochten we nog een keer een uitje willen, klinkt Groningen ook leuk

Ik weet niet waar je woont, maar mocht je bij de Duitse grens wonen. In Duitsland heb je Jeans Fritz, daar verkopen ze ook lengtemaat 36. Is veel goedkoper dan Jeans Centre iig.

Lola2001

Lola2001

14-12-2022 om 09:59 Topicstarter

Dat is helaas niet echt in de buurt, NH kust hier 

Collega met lange benen koopt altijd hier :

https://www.houseoftall.nl/

House of tall heeft ook een webshop. Ooit eens per toeval tegengekomen in Hoofddorp, maar zag dat de fysieke winkel daar niet meer bestaat.

Esprit heeft online heel veel broeken in maar 27-36 die blijven vaak over dus sla je slag. Bestellen is makkelijk en terugsturen ook geen probleem. Kan ze kijken wat ze fijn vindt zitten.

Jillz schreef op 14-12-2022 om 11:06:

House of tall heeft ook een webshop. Ooit eens per toeval tegengekomen in Hoofddorp, maar zag dat de fysieke winkel daar niet meer bestaat.

Ik ben wel eens bij een pop-up van hun geweest. Ze hebben volgens mij nu nog een winkel in Apeldoorn. Ook weer zo ver weg 🤣

Er is ook nog Long Lady met een webshop en showroom in Berkel en Rodenrijs. Maar daar heb ik verder geen ervaring mee.

Ik heb een heel lange zoon van die leeftijd, nog echt heel smal <26 breedte en lengte 34/36. Ik ben ook bij Jeans Centre geweest en geslaagd met broeken van Garcia. In een kindermaat 180. Dat zou dus ook nog kunnen. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.