Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

Ja/Nee BB/CC cream

Gebruiken jullie BB/CC cream? Of toch liever losse dagcrème en foundation? Of niets? En bij welke gelegenheid? Wat zijn de voor- en nadelen? 

Peiling

Ja/Nee BB/CC cream
52 stemmen
23%
77%

Campanula

Campanula

18-05-2024 om 10:17 Topicstarter

Ja, ideaal. Ik hou niet van foundation. Voelt te dik en verstikkend. Ik gebruik of dagcrème voor de gewone dagen en BB meer voor buiten de deur. Het egaliseert voldoende zonder dat verstikkende gevoel.

In het verleden wel bb cream maar inmiddels al jaren niet meer. Ik vind het niet nodig voor mezelf.

Ik gebruik wel dagelijks een berzorgende creme. Dat vind ik echt fijn.

Dagelijks gebruik ik een dagcreme en als ik naar buiten ga (tuinieren, wandelen en golfen) gebruik ik zonnebrandcrème. Alleen voor speciale gelegenheden gebruik ik iets wat egaliseerd. Ik heb wel van nature een gladde huid.

Nee: ik smeer alleen factor tig heel dik op mijn gezicht. Als ik op kantoor moet zijn, poeder ik dat nog een beetje af want het glimt zo. Ik heb een fijne foundation van Mac, geen pancake gebeuren maar die gaat al heeeeeel lang mee omdat ik het zo veel gebruik. 

Ik gebruik cc crème van Biodermal, die is heel makkelijk egaal aan te brengen en geeft een lichte dekking en een mooi kleurtje. De crème voelt ook prettig aan, hij heeft voor mij een fijne dikte en een goede vettigheid. Ik gebruik het alleen als ik de deur uitga, niet op een thuiswerkdag.

Ik ben mooi genoeg van mezelf en zag geen verschil bij gebruik, behalve aan de kragen van mijn kleding en aan de hoofdkussens.

Nee, ik gebruik losse dagcrème en geen bb/cc cream en ook geen foundation. Ben gezegend met een egale huid en vind het dan niet nodig om andere crèmes te gebruiken. Foundation vind ik ook niet lekker zitten. 

Ik gebruik dagelijks een serum, oogcrème en dagcrème. Foundation alleen wanneer ik ergens heen ga en dan heb ik een hele fijne dunne foundation die ik afdek met een poeder.

Maar ik draag zelden make-up. Sowieso voor werk nooit en alleen met uit eten/terrassen/festival/concert dat soort gelegenheden.

ik gebruik van Dr Leenarts de zonnebrandcrème of de gezichtscrème met factor 25. Foundation,  BB, CC, poeder: nooit meer.  Vroeger trouwens wel.  

Ik heb geen idee wat een BB of CC cream is. Maar ik gebruik een dekkende foundation om de rode vlekken in mijn gezicht te camoufleren. Deze heeft een UV factor. Als ik op vakantie ben, smeer ik eerst mijn gezicht in met zonnebrandcrème factor 50, voor ik mijn foundation opbreng.

Nee. Ik gebruik een dagcrème met zonbescherming en een kleurloos onzichtbaar poedertje tegen eventuele glimplekken en verder geen foundation o.i.d. Vind het niet fijn op mijn huid en heb het ook niet echt nodig.

Ik gebruik alleen zo'n creme als ik ergens naar toe moet qua feestje etc. Ik reageer snel en  heb ook snel rode pukkels in mijn gezicht. Het beste werkt zo min mogelijk erop en altijd zonbescherming. Dus dagcreme met een factor 30.

ik gebruik alleen een dagcreme en nachtcreme. Gebruik nooit foundation oid. Gladde huid en vind het ook niet prettig. 

ik gebruik gewoon een pot niveau of nivea factor 50 op mijn gezicht als ik gedouched heb. Rond mijn ogen en op mijn neus een tikje foundation als het nodig is. Vind niet nodig mijn hele gezicht met laagje soort foundation te doen omdat het niet overal nodig is en op sommige plekken juist niet dekkend genoeg is. En ben altijd bang dat het te zien is in het daglicht buiten of dat ik het eraf zweet als het op heel mijn gezicht zit. 

Ies

Ies

18-05-2024 om 11:53

Nooit, alleen wat crème. (als ik het niet vergeet) 
Ik vind het bij niemand nodig. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.