Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

Hoe oud was jij…

..toen jij je eerste grijze haar in je wenkbrauw ontdekte? 
Ik dus 43🥺 . Het strookt zo niet met mijn “state of mind” zit goed in mn vel, leef & eet gezond. Ik weet, genen hebben een grote rol. Mn eerste grijze haar ontdekte in de kraamtijd na de geboorte van mn jongste en dat is alweer 16 jaar terug, maar dit vind ik eigenlijk nog erger. 


Hmm 45 denk ik. Om en nabij dezelfde leeftijd dat ik een hardnekkig doorgroeiende haar op mijn bovenlip kreeg. Gelukkig is het bij 1 gebleven, zowel in de wenkbrauw als de snor.

Mijn hoofdhaar is nu voor ca 20% grijs. Dat lijkt nu sneller te gaan (49).

misschien moet ik bij beter licht kijken, maar ik zie geen grijze wenkbrauwhaar. Hoofdhaar is al jaren grijs en steeds grijzer. maar mijn moeder had dat ook, bleef donkere wenkbrauwen houden tot ze overleed. Heb ik geërfd denk ik

Nog niet en ik ben 50. Mijn haar begint een beetje grijs te worden maar het valt niet erg op. Ik heb wel altijd een leesbril nodig, zelfs om het eten op mijn bord te vinden en mijn taille is opeens aan het verdwijnen. Maar mijn wenkies zijn gewoon goed.

Geen flauw idee, op mijn 38e ofzo. Wenkbrauw haar grijs maakt mij niks uit maar dat ze zo'n 5 jaar geleden langer en dikker begonnen te groeien vindt ik irritanter. Regelmatig de tondeuse erover en een vriendin die ze soms mooi voor mij plukt.

Ben bijna 38 en nog niks te zien. Ook mijn hoofdhaar is nog niet grijs. Wel heb ik regelmatig een wat stuggere haar op mijn kin. Precies op een litteken daar. Die trek ik er altijd uit met een pincet.

Geen idee. Vanaf mijn 25ste begon ik zo grijs te worden dat ik mijn haar ging verven en  nu, tweede helft 40, is 80 procent van mijn haar wit en 20 procent een onbestemd soort peper-en-zout, iedere 4 weken werk ik de uitgroei bij. Mijn wenkbrauwen hebben ongeveer dezelfde verhouding, maar als ik die ga bijtekenen zie ik eruit als als een clown met eikenprocessierupsen boven mijn ogen. Ik weet zeker dat iemand anders dat veel netter zou kunnen dan ik, maar ik heb besloten me over mijn wenkbrauwen maar niet druk te maken 🥸 (een snor heb ik dan weer niet, of misschien wel maar ook grijs en dan zie ik um niet).

MonkeyTown

MonkeyTown

29-11-2021 om 07:12 Topicstarter

Toch fijn te weten dat ik niet allern ben. De haar zit ook midden in mijn wenkbrauw dus plukken geen optie want dan ga ik dat zien. Vraag me of mn wenkbrauwpotlood dit euvel kan oplossen, maar kan me inderdaad voorstellen bij meerdere grijze haren dat dit geen zoden aan de dijk zet.

Ik ben 64, heb grijs haar en nog steeds middenbruine wenkbrauwen. Geen grijs in te vinden.

sinds een jaar of 2 en ben nu 51. Grijzer haar al jaren, ben blond en nu gemêleerd.
Die grijze haar zit midden in mn wenkbrauw  en is superdik. Allebei de kanten 1 gek hoor.Eruit trekken doet echt zeer. en toch doe ik het hahahha. 

MonkeyTown schreef op 29-11-2021 om 07:12:

Toch fijn te weten dat ik niet allern ben. De haar zit ook midden in mijn wenkbrauw dus plukken geen optie want dan ga ik dat zien. Vraag me of mn wenkbrauwpotlood dit euvel kan oplossen, maar kan me inderdaad voorstellen bij meerdere grijze haren dat dit geen zoden aan de dijk zet.

Benefit for brows heeft een hele mooie gekleurde wenkbrauwmascara in diverse tinten. Ideaal om alles als dat nodig is in dezelfde kleur te krijgen. Je maakt de wenkie  ook meteen in een goede vorm. Kleine verpakking waar je lang mee doet.

Ik was in de 40 toen dat voor het eerst gebeurde, altijd één lange dikke witte haar. Hij is echt veel dikker en stugger dan de rest van de wenkbrauw, beetje zoals deze: 
Ik trok hem er regelmatig uit, en dan komt hij gewoon weer terug, maar een schoonheidsspecialiste zei dat ik daar echt mee op moet houden en hem beter bij kan knippen

Maar mijn wenkbrauwen worden nu met 50+ sowieso steeds woester met niet alleen meer witte haren, maar ook steeds langere haren. Geweldig

BrightEchidna89

BrightEchidna89

29-11-2021 om 08:56

Rond mijn 36ste waarschijnlijk. Op het hoofd amper grijze haren maar dus wel al bij de wenkbrauwen. Geen last van, mijn partner irriteert het soms omdat de wenkbrauwen de laatste jaren wat "borsteliger" worden. 

ergens in de 40 denk ik. Maar hoezo heeft gezond eten met grijs worden te maken? 
Gezond leven helpt om je fit te voelen, maar ook jij wordt ouder hoor. 

Ik ben 56 en nog nooit een grijze haar in mijn wenkbrauwen gezien.

Vanaf mijn 25e al grijze haren.....toen verfde ik het veelvuldig. Nu 50 ; mooi grijs! Verf mijn haar nu ongeveer anderhalf al niet meer; wat een rust! Ik kon elke 2 weken grijze uitgroei bijwerken. Nee hoor begin er niet meer aan. Het is ok nu.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.