Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

Gepersonaliseerde armband

Hebben jullie tips? Ik ben op zoek naar een armband met daarin of aan iets verwerkt met de letters, namen, vingerafdruk oid van mijn kinderen. 

Het moet niet te grof zijn. Ik had een hele mooie van Kaya maar die ging erg snel kapot (2x). En de gratis armband die je toen bij bestellingen kreeg ook, dus daar heb ik geen vertrouwen in. 

Als ik Google vind ik veel, maar voor mij onbekende namen, ik wil niet weer een armband die zo snel kapot gaat. 

wij hebben deze vorig jaar voor moederdag aan mijn moeder gegeven met allenamen van kinderen, aanghang en kleinkinderen eraan/erbij. Ze draagt hem veel en is er enorm blij mee! 

de webshop/verzending ging ook allemaal goed. daarna krijg je wel een enorme berg mail met reclame, maar dat kun je uitzetten
Linda Armband met Gegraveerde Kralen in Sterling Zilver | MYKA

Voor zoiets persoonlijks zou ik op zoek gaan naar een plaatselijke (of in de buurt zijnde) edelsmid die dit soort sieraden op aanvraag maakt! Betaal je wel wat meer voor, maar weet je wel zeker dat zij/hij bijv de échte vingerafdrukken gaat gebruiken. 

Pandora misschien? Veel keuze en best degelijk. 

Kijk eens bij Vedder & Vedder! Man heeft een prachtige armband met de letters van alle kinderen eraan, ikzelf een ketting.

https://www.vedder-vedder.com/gifts-to-personalize

Ik draag een setje armbanden waaronder een zilveren slavenarmbandje met inscriptie. Niet stuk te krijgen. 

Toevoeging: bij mij staan er de coördinaten van een voor mij belangrijke plek op. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.