Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

Eindelijk een feestje

Na 2 jaar corona, een zwangerschap en bijbehorende baby, bijgestaan door een hoop FOMO, heb ik volgend weekend eindelijk weer een feestje!!

Maar, ik ging mijn garderobe vandaag eens door, en werd daar niet echt vrolijk van... Borstvoedingshemdjes, shirts van jaren terug en vooral wijde, lange jurken die ik zwanger droeg. Allemaal niet echt geschikt voor een feestje!

Als ik naar het huidige straatbeeld kijk, zie ik veel crop tops, bloot en hoge wijde broeken, maar die meiden zijn allemaal een stuk jonger dan ik en hebben geen kinderen gok ik zomaar. 

Ik ben 28, 1.75cm, draag maat M, ben alweer aardig slank (lang leve borstvoeding) maar ben vooral mijn stijl kwijt. Zeker wbt uitgaan. 

Kortom, tips gevraagd. Wat dragen jullie als jullie 'uitgaan'? 

Ps: feestje waar ik naartoe ga is in een club (25+) in een grote stad en voorafgaand doen we een paar drankjes in de kroeg. 

Ik zou een lekker zittende broek/jeans kiezen met een mooi topje of blousje. Of een leuk jurkje! En dan combineren met leuke sneakers of laarsjes. Bedenk waar jij je fijn en mooi in voelt, welke kleuren je leuk vindt om te combineren. Wat ik zelf altijd prettig vind is om iets te dragen wat geen gedoe geeft met naar de wc gaan en wat gewoon lekker zit, dus bijvoorbeeld geen vervelende, irriterende naadjes of kledingstukken die omhoog kruipen. Heb je nog tijd om voor leuke kleding te gaan shoppen?
En veel plezier! 

Voor feestjes heb ik een body met delen kant (borstpartij is geheel bedekt), in het zwart, en daar doe ik dan vaak een gekleurde blazer op, met een grijze skinny en of zwarte schoenen, of schoenen die bij blazer passen. Voel me dan altijd wél degelijk gekleed, maar ook feestelijk! Een beetje “bloot” - oke, ik ben nog vrijgezel, dus laat het ook graag zien - maar niet meteen te!

zelf vind ik een high waist (spijker)broek na mijn zwangerschappen het fijnst en kleed ook meteen mooi. Daarboven kun je een korte top dragen of iets van een blouse die je in je broek stopt. Ik draag zelf graag sneakers ivm comfort maar je kan natuurlijk ook een enkellaarsje oid aan doen. Ik heb pas ook een super leuke jumpsuit gekocht maar dat is met naar de wc gaan niet altijd handig 

Rokje + top of een jurkje.
Ik probeer zelf altijd "de regel" aan te houden dat ik het niet naar m'n werk aan zou doen, anders verval ik in het degelijke  En ik vind het altijd leuk om materialen te combineren! Dus in je outfit een rustig kledingstuk combineren met iets van suede of leatherlook of kant oid combineren.

Lieveheersbeest schreef op 14-09-2022 om 09:13:

Rokje + top of een jurkje.
Ik probeer zelf altijd "de regel" aan te houden dat ik het niet naar m'n werk aan zou doen, anders verval ik in het degelijke En ik vind het altijd leuk om materialen te combineren! Dus in je outfit een rustig kledingstuk combineren met iets van suede of leatherlook of kant oid combineren.

Dat is een goede. Ik verval toch snel in degelijk/saai. Ik keek net even op de site van guts en gusto, misschien daar eens rondkijken voor inspiratie. Maar dit is bijvoorbeeld dan wel een heerlijk outfitje: https://www.gutsgusto.com/nl/product/see-through-top-met-ronde-hals-zwart/87902

Eens, heel leuk!

Bananapancake

Bananapancake

14-09-2022 om 15:37 Topicstarter

Wat fijn dat jullie meedenken! Een goede tip om in ieder geval iets aan te trekken wat ik niet naar mijn werk aan zou doen, haha 

Ik was toevallig al even bij guts en gusto aan het rondkijken maar kon het nog niet echt vinden. Ik ben toch meer van het live shoppen denk ik. Hopelijk kan ik de kids nog even bij de oppas deponeren en een kleine shop sessie doen.

De kanten top vind ik wel heel mooi en leuk ook zo met de rok. Ik heb bijna dezelfde boots. Rokjes zijn alleen ver uit mijn comfortzone, ik voel me door toch nooit prettig in, dus ik doe mezelf dat niet meer aan. 
Jumpsuits heb ik zelf genoeg (enorme fan van!) maar zijn allemaal te warm. Ik zag wel wat playsuits voorbij komen, maar werd nog niet warm van de printjes. Misschien kan ik nog wel een leuke vinden, met een leuk laarsje / boots en eventueel een jasje voor buiten. 
Ik ga ook even kijken voor jurkjes, maar dan moet ik ook even een drempel over denk ik. Misschien dat een goed fietsbroekje eronder het al beter maakt. 

Suggesties zijn nog welkom en anders laat ik weten wat ik zelf gevonden heb! Ook wel leuk, de voorpret  

die kanten top kan natuurlijk ook op een mooie high waist (spijkerbroek).  Playsuit of jurk altijd leuk. Ik doe idd ook vaak een heel kort sportbroekje of strakke boxer van mijn man eronder

Als rokjes niet je ding zijn, maar je je wel comfi voelt bij blote benen (of in panty nu), dan is een leuke short misschien ook nog een optie?
Laarsjes + panty + shortje + top vind ik ook uitgaansmateriaal. En dan geen spijkershort, maar soort pantalon achtig modelletje?

Bananapancake

Bananapancake

14-09-2022 om 20:36 Topicstarter

Goed idee Suuus om de kanten top op een high waist spijkerbroek te doen. Daar voel ik me sowieso heel comfi in! Nog wel even iets moois voor onder de top scoren dan. Heb nu enkel niet zulke charmante voedingsbh's..! 

Voor een shortje kan ik ook nog even kijken @Lieveheerstbeest. Dankje voor de tip. Vroeger droeg ik die combi best vaak met uitgaan bedacht ik me net. Stond altijd leuk en kan nu eigenlijk nog steeds hele goed. Alleen even kijken of er überhaupt nog shorts in de winkel hangen. Misschien ergens nog een leuke sale. 

Die geklede shorts zijn weer helemaal in fashion nu, dus dat gaat zeker lukken 

Bananapancake

Bananapancake

20-09-2022 om 10:26 Topicstarter

Voor de geïnteresseerden, het is deze playsuit geworden (voor een paar euro via vinted op de kop getikt 😬) :

https://www.mostwantednl.nl/rose-playsuit-black.html

Zag alleen te laat pas dat het lijfje van glitterstof, moet even kijken of ik dat niet té vindt. Anders wordt het een kort zwart jurkje van spijkerstof uit mijn eigen garderobe met laarsjes eronder. 

superleuk. Het wordt hoe dan ook een topavond. Veel plezier!

Is niet te, ga ervoor 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.