Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

BeneficialJay65

BeneficialJay65

13-07-2022 om 14:43

(Donkere)panty in de zomer?

Wie draagt er een panty in de zomer, bij gewone zomerse temperaturen en waarom dan? Bij het Journaal zag ik ook de nieuwslezer met een donkere panty, voor de temperatuur zal het niet zijn. Is dat niet heel erg warm?


Ik draag nooit panty’s, ook niet in de winter  vind het nare zweterige dingen.

Ik vind een donkere panty in de zomer niet zo mooi staan.  Zo winters. Vind dan een lichte mooier.( zegt iemand die nooit jurkjes,rokjes etc aan heeft )

Meestal is dat om gekleder te zijn. Voor mij hoeft dat niet hoor, lekker blote benen. 

GlamorousGuanaco18

GlamorousGuanaco18

13-07-2022 om 15:18

Het ziet er wat gelikter uit dan blote benen. Bij mij op het werk hoort een panty bij de (officieuze…) dresscode. Dus naar mijn werk draag ik meestal een broek, ik houd niet van panty’s. De enkele keer dat ik wel in een jurk of rok naar het werk wil in de zomer, draag ik geen zwarte panty’s maar panty’s van 20 denier die bijna doorzichtig zijn.

Als ik niet met blote benen wil lopen (wegens temperatuur, en dat is ook als het 19á 20 graden is) dan draag ik een panty, meer dan 20 denier, meestal 40, en die dingen zijn altijd donker. 

Ik draag alleen donkere panty's als het kouder is. Nu al sinds mei geen lange broek of panty meer aangehad (sportlegging uitgesloten)

Ik draag alleen in de winter donkere panty’s. ‘s Zomers dunne, lichte (15 of 20 denier) als ik graag net iets gekleder voor de dag wil komen.

Zomerkousen. Van die hold ups. ik draag die zelfs bij 25 graden of meer als ik er netjes uit wil zien. Volledig onzichtbaar en totaal niet warm. Denk dat ze 8 of 10 denier zijn. Tegenwoordig heb ik ze van pretty Polly. Eerder vaak oroblu. Heb ze vandaag ook aan ( diploma uitreikingen op school, net jurkje.) je krijgt er ook nog eens  prachtig egale benen van. En ze zijn hartstikke sterk. Gaan echt lang mee. 
(En  ECHT onzichtbaar…Van t voorjaar ( niet zo warm nog) kreeg ik een opmerking van een leerlinge…of ik t niet koud had, met die blote benen. Ik heb haar eerst in close-up laten kijken. Ze geloofde me niet. Toen maar even laten voelen….ze was perplex 🤣🤣🤣)

tot 4 jaar geleden liep ik altijd in rok of jurk gecombineerd met fikse hakken en panty of hold ups.  Oroblu,  Falke en veel Kunert.  Het liefst zo dun mogelijk.  Tegenwoordig loop ik nog altijd in rok of jurk, ik heb slechts 1 spijkerbroek maar ik draag nog nauwelijks hakken en al helemaal geen panty's of hold ups meer. Meestal blote benen en in de winter hooguit een legging, Meestal vrij kort. 

Ik heb nog een zeker 80 verpakkingen liggen met nieuwe panty's en hold ups.  Het ziet er niet naar uit dat hoeveelheid hard minder zal worden...

Ik draag ook nooit panties, veel te zweterig en het ruikt op een bepaalde onprettige manier. Van die hold ups is een goed alternatief als je toch zo iets wil dragen.

Dorestad schreef op 13-07-2022 om 18:21:

tot 4 jaar geleden liep ik altijd in rok of jurk gecombineerd met fikse hakken en panty of hold ups. Oroblu, Falke en veel Kunert. Het liefst zo dun mogelijk. Tegenwoordig loop ik nog altijd in rok of jurk, ik heb slechts 1 spijkerbroek maar ik draag nog nauwelijks hakken en al helemaal geen panty's of hold ups meer. Meestal blote benen en in de winter hooguit een legging, Meestal vrij kort.

Ik heb nog een zeker 80 verpakkingen liggen met nieuwe panty's en hold ups. Het ziet er niet naar uit dat hoeveelheid hard minder zal worden...

En vanwaar die plotselinge ommekeer dorestad?  ( ik trek die zomerkousen ook gerust aan onder een  spijkerjurkje met gympen trouwens, als ik t net wat frisjes vind. ik zie niet perse een link met hakken) 

IngridT schreef op 13-07-2022 om 19:01:

[..]

En vanwaar die plotselinge ommekeer dorestad? ( ik trek die zomerkousen ook gerust aan onder een spijkerjurkje met gympen trouwens, als ik t net wat frisjes vind. ik zie niet perse een link met hakken)

Het is trouwens 5 jaar geleden bedenk ik me nu. Ik kreeg een andere werkgever erbij waar hakken not done waren. En dunne panty's liever ook niet.   Ik heb toen pas mijn eerste paar sneakers gekocht.  En mijn interne thermostaat vond later blote benen ook prettiger. Panty,  hakken niet meer maar ook geen shirts met lange mouwen. Ik heb het veel sneller warm. Het kan wellicht weer veranderen hoor, ik vind een panty nog steeds mooi staan. Mooier dan mijn oudere blote benen. Maar dan moet ik grotendeels wel nieuwe pumps/laarzen. Hetschijnt dat voeten niet kunnen krimpen maar toch zijn alle schoenen die ouder zijn dan 5 jaar geleden me te groot geworden.

IngridT schreef op 13-07-2022 om 17:24:

Zomerkousen. Van die hold ups. ik draag die zelfs bij 25 graden of meer als ik er netjes uit wil zien. Volledig onzichtbaar en totaal niet warm. Denk dat ze 8 of 10 denier zijn. Tegenwoordig heb ik ze van pretty Polly. Eerder vaak oroblu. Heb ze vandaag ook aan ( diploma uitreikingen op school, net jurkje.) je krijgt er ook nog eens prachtig egale benen van. En ze zijn hartstikke sterk. Gaan echt lang mee.
(En ECHT onzichtbaar…Van t voorjaar ( niet zo warm nog) kreeg ik een opmerking van een leerlinge…of ik t niet koud had, met die blote benen. Ik heb haar eerst in close-up laten kijken. Ze geloofde me niet. Toen maar even laten voelen….ze was perplex 🤣🤣🤣)

Hoezo ziet dat dan netter uit? Als ze volledig onzichtbaar zijn? 

Ik draag ook wel donkere panty’s in de zomer. Soms omdat ik een koukleum ben en ook wel omdat geen panty (of een bijna-onzichtbare) te bloot voelt. Als ik er eenmaal weer aan gewend ben om met blote benen te lopen dan verdwijnt dat laatste wel, maar het is elk jaar even een drempel. 

Meesje schreef op 13-07-2022 om 19:24:

[..]

Hoezo ziet dat dan netter uit? Als ze volledig onzichtbaar zijn?



Supergladde egale benen. Geen vlekjes of plekjes. Precies de mooie tint lichtgebruind. 
Dat dus

IngridT schreef op 14-07-2022 om 00:14:

[..]


Supergladde egale benen. Geen vlekjes of plekjes. Precies de mooie tint lichtgebruind.
Dat dus

Ah kee. Dank voor je antwoord! Ik hou panty's nooit lang heel. Dus wrs ziet het er bij mij al snel wat slordig uit 😜 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.