Beauty en fashion Beauty en fashion

Beauty en fashion

Bonprix

Heeft er iemand ervaring met bonprix? Tijdje geleden heb ik er een badpak gekocht, die zit prima. Nu zit ik sindsdien af en toe rond te kijken op de website en ze hebben wel leuke en mooie kleding. Echter vraag ik me af, is het de moeite om er iets te kopen? Hoe is de kwaliteit, valt de kleding groot, klein?


ik vind het heel wisselend. Soms prima van kwaliteit en pasvorm, soms heel raar. Ik koop er niet meer omdat ik het steeds vaker echt tegen vond vallen. 

Wisselt ja heb hier jassen die ik al jaren draag maar ook een shirt waar na 1 seizoen de gaten al in vallen 

Ik heb weinig budget voor kleding, maar heb toch af en toe wat nieuws nodig en dan bestel ik het daar. Broeken bestel ik tegenwoordig een maatje kleiner want bij mij vallen ze ruim, is de broek dan toch te krap dan heb ik nog een kind met redelijk dezelfde kledingsmaak als mij maar retourneren gaat bij mij altijd goed, je kan dan direct iets nieuws bestellen zonder verzendkosten. Ik heb weinig kleding waardoor ik heel veel wasjes draai, dan blijft het natuurlijk minder lang mooi, ik vind de prijs/kwaliteit verhouding oke.

Sowieso heb je te doen met Franse maten, dus altijd een maat groter bestellen.

Paar keer geprobeerd - omdat het wel een keet is die eindelijk mijn maat heeft - maar ik vind de pasvorm en de stof meestal niet het van het.

Terugsturen* ... Eén keer gedaan (omdat de maatvoering écht belachelijk was - ik bestel mijn eigen maat en als ik pas was die broek gewoon 4 maten te klein) en dan kon ik een maand gaan zitten wachten op mijn geld.

*Ik haat kleding terugsturen sowieso al en doe het nagenoeg nooit. Dan gooi ik het nog liever ergens achterin de kast voor "misschien ooit".

Broodjebrie

Broodjebrie

14-04-2024 om 18:39 Topicstarter

hmm oké. Thx voor de tips.

@Marty1984: Het is een Duits bedrijf, dus bij de meeste kleding juist geen Franse maten maar groter.

Ook als je op Google zoekt, net gedaan, zie ik dat de maten groot vallen. Je ziet dat ook vaak bij de reviews.

Bij de twee broeken die ik daar in mijn maat heb besteld, maar helaas veel te groot zijn, helpt een riem (ik stuur ook liever niet terug, dus dan ga ik voor plan b).

Ik koop er weleens. Je moet vooral de reviews bij een artikel lezen,  daar staat altijd wel in of iets slechte/goede kwaliteit is, of bv klein/groot valt. Ik ben over het algemeen best tevreden over Bonprix. 

Ik koop er af en toe. Mijn tussenjas komt daar vandaan en die is meer dan prima. Maar met spijkerbroeken heb ik bijv. weer minder goede ervaringen. 

Ik heb er zowel dingen gekocht die ik een 4 geef als die ik een 7,5 geef.

Beide waren niet duur maar als iets voor 25 euro een 4 scoort dan trek je het nooit aan. Het vest is te stroef van binnen  zodat het niet over je kleding glijdt bij het aantrekken. Dus je trekt hem niet gauw aan en uit en daarbij is hij ook niet bijster elegant. Je voelt je een beer erin. Een groene beer.

De jas daarentegen was zeker wel de prijs waard. Ik werd er zelfs over aangesproken; waar ik hem had gekocht.

Ik koop er af en toe, maar de laatste jaren wel minder. Ik vind de kwaliteit vaak matig, te veel flodderdingetjes die niet charmant vallen als je een grotere maat hebt. Of een linnen jurk die dan zo dun is dat hij doorschijnt, dat soort dingen.

Broodjebrie

Broodjebrie

14-04-2024 om 21:12 Topicstarter

Ginevra schreef op 14-04-2024 om 19:12:

Ik koop er af en toe, maar de laatste jaren wel minder. Ik vind de kwaliteit vaak matig, te veel flodderdingetjes die niet charmant vallen als je een grotere maat hebt. Of een linnen jurk die dan zo dun is dat hij doorschijnt, dat soort dingen.

Kijk, daarom twijfel ik dus. Ik ben sowieso een voorstander om naar een stad te gaan om tw winkelen, maar ik kwam dus op de site terecht toen ik een badpak zocht. Ze hebben wel leuke kleding maar ik twijfel over de kwaliteit. 

als ik de reacties zo lees weet ik genoeg.

Het is echt van matige kwaliteit. Ik trap er soms ook nog wel eens in maar het blijft nooit lang goed.
Misschien is Zalando lounge iets voor je, dat zijn merken in de uitverkoop.

ik zweer bij de jeans van bon prix en die blijven echt heel mooi. Qua blousen etc wisselt het echt. 

Broodjebrie

Broodjebrie

14-04-2024 om 21:23 Topicstarter

Dolfje schreef op 14-04-2024 om 21:14:

Het is echt van matige kwaliteit. Ik trap er soms ook nog wel eens in maar het blijft nooit lang goed.
Misschien is Zalando lounge iets voor je, dat zijn merken in de uitverkoop.

Oh ja, dat is een goeie. Daar hoor ik meer goede  verhalen over.

ik heb de afgelopen 10 jaar bijna al m'n kleding bij Bonprix gekocht. Ga nooit meer naar een fysieke winkel. Qua kleding zou ik zeggen dan 2/10 nooit langer dan een jaar goed blijft. Maar 8/10 zijn prima stukken die ik al meerdere jaren achter elkaar aan draag. Idd goed kijken naar de reviews, goed even de stof en pasvorm bestuderen. Soms stuur ik wel eens iets terug, daar doen ze nooit moeilijk over. Ik ben er erg tevreden over. 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.