Babytijd Babytijd

Babytijd

Lees ook op

Ben ik een slechte mama?


Athan schreef op 23-06-2022 om 20:47:

[..]

En jij denkt dat die lapzwans dat gaat betalen voor haar?

Ik weet niet hoe het in België geregeld is maar ik heb ooit wel eens een cursus assertiviteit gevolgd via het maatschappelijk werk. Wie weet is er toch een of andere instantie die TO kan helpen met het een en ander. 

Een hernia hebben is vreselijk, heb er zelf ook een gehad maar gelukkig heb ik veel baat gehad bij fysio zodat ik na een aantal maanden weer normaal kon lopen (voordien niet, even staan of lopen en dan weer zitten). En mijn man is er jaren geleden aan geopereerd, bij hem hielp fysio niet. Maar heeft je vriend al iets geprobeerd, wat zegt de huisarts of specialist? 

En verder kan ik me alleen aansluiten met wat iedereen hierboven al gemeld heeft, je bent beslist geen slechte moeder maar wel zwaar overbelast door wat je allemaal moet doen en vooral door de respectloze houding van je vriend. Het is niet makkelijk maar ik zou proberen werk te zoeken en het geld op een andere rekening te laten storten (of een deel ervan). 

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.