Feestdagen 2022

Feestdagen 2022

Het is weer tijd voor een nieuwe winactie! De dagen worden korter en kouder... Dan is er toch niets fijner dan 's avonds lekker uit eten te gaan in een goed restaurant? En dat kan nu op kosten van Viafora! Lekker vooruitzicht, met de feestdagen op komst!

Dit keer geven we maar liefst twee dinercheques weg, ter waarde van €100,- per winnaar. De bon kun je besteden in een restaurant naar keuze.

Zo doe je mee!

  • Klik op de knop hieronder en je bent direct aangemeld voor de winactie.
  • Zorg dat je met jouw account in de periode van 14 november tot en met 5 december minstens 5 berichten plaatst op Viafora, zo loot je automatisch mee voor de dinercheque.
  • Je maakt extra kans om te winnen door de winactie met anderen te delen. Na het aanmelden verschijnt er hieronder een unieke link die je kunt sturen naar anderen. Doet iemand met de winactie mee via jouw unieke link*? Dan ontvang jij een extra lootje op jouw account en heb je dus een dubbele winkans! Voor elke nieuwe aanmelding ontvang jij een extra lootje. Hoe vaker jij jouw unieke link deelt, hoe meer kans jij maakt op de dinercheque.

De actie loopt van 14 november tot en met 5 december. We maken de winnaars op 6 december bekend.

* Alleen nieuwe leden die zich aanmelden via jouw unieke link tellen mee, en jezelf dubbel aanmelden via je unieke link is niet toegestaan. Je mag maar op 1 account deelnemen aan deze winactie.

Om mee te doen aan deze winactie, moet je een account op Viafora hebben. Log in of maak een gratis account aan.

Inloggen / aanmelden
Deze winactie is afgelopen, je kan niet meer meedoen.
  • Ik doe mee aan de win actie - 1 deelname
    Je moet ingelogd zijn in een Viafora account