Werk en Opleiding Werk en Opleiding

Werk en Opleiding

Werk en salaris forummers

Hoi medeforummers,

Ik keek deze week naar het programma “Waar doen ze het van?” en vond het interessant om te zien welk inkomen mensen genereren en welke visie zij hierop hebben. Vandaar, benieuwd naar het inkomen van de forummers hier.

Welk beroep oefenen jullie uit (of in welke branche werken jullie), en welk salaris (bruto/netto) en secundaire arbeidsvoorwaarden (eindejaarsuitkering, vakantiedagen, leaseauto etc.) horen hierbij?
Hoe veel werkervaring heb je en ben je tevreden, heb je nog ambities om verder door te groeien of heb je onlangs al een stap gemaakt? 


Begin jezelf? 

Nijn

Nijn

22-04-2022 om 13:29 Topicstarter

TO trapt af:

Baan: Gespecialiseerd verpleegkundige (36u/week)
Salaris: Bruto €3514 + ca. €1000 onregelmatigheidstoeslag. Netto komt dit op ca. €3000 per maand. 

Hierbij krijg ik vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Ik ben tevreden zo en heb geen ambities om verder door te groeien.

Verzorgende  IG
Net afgestudeerd.  24 uur per week . Is inclusief  ort zo'n 1450 euro per maand. 
Misschien  ga ik nog door voor verpleegkundige  maar dat wordt even goed nadenken.  Ik ben chronisch  pijnpatiënt  dus weet niet zeker  of dat een brug te ver is. Ben nu 52,  dus moet nog wel wat jaartjes. Voor nu ben ik best tevreden.

Ik ken wel wat mensen hier irl en het is niet heel geheim wat ik verdien, maar ik ga het toch niet zomaar op het scherm gooien Ik ben op zich tevreden over mijn salaris, maar de CAO-verhogingen (Rijksoverheid) zouden wel eens wat meer mogen zijn dan 1%. Ik lever toch snel koopkracht in.

ScarceKudu74

ScarceKudu74

22-04-2022 om 14:15

Ik heb een iva uitkering, die alleen maar mee gaat stijgen met het minimumloon. Rijk zal ik er nooit van worden 

Ik ben een ''starter'' op de markt, en werk als schuldhulpverlener.

3300 euro bruto, 36 uur per week. Hierbij nog een goede IKB (vakantiegeld en 13de maand) omdat het de gemeente is. 

SpiritedMagpie74

SpiritedMagpie74

22-04-2022 om 14:40

Techneut met bijna 25 jaar ervaring, bruto ergens 5500,= per maand. Blijft iets van 3600,= per maand over. Geen extra's behalve af en toe een trip naar het buitenland betaald door de baas (vooral in het pre-corona-tijdperk).
Ambities om hoger te klimmen heb ik niet. Wellicht wil ik nog eens het roer omgooien, met een duikvlucht in salaris, maar weet nog FF niet wat/hoe.

zzp er en ik keer mezelf €1500 netto uit. Geen bonussen, vakantiegeld etc. Maar ik maak ook te weinig uren. Ik werk declarabel tussen 16-30 uur per week. Maar zit door privé omstandigheden al langere tijd rond de 20 uur.
Verder ben ik deels afgekeurd en schat ik in dat het aantal uren niet zal stijgen in de nabije toekomst.

Management functie bij een klein bedrijf.
Bruto 4600, met nog een stukje netto elke maand als onkostenvergoeding en een telefoon, laptop en nog wat andere extra’s van de zaak. Ik houd netto zo’n 3400 over. Ik heb wel ambities om door te groeien nog.

in de zorg, al heel wat jaren, netto ong 2000 euro bij 32 uur. Daarbij vakantietoeslag en eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en LFB-uren. Verder laptop, en nog via brutosalaris betaling van fitnessabo, fietsplan. Prima, kan ik prima van leven. 

Interessant. 

Data-analist, 32 uur per week. 3725 bruto plus allerlei vergoedingen (waaronder 1000 euro leasebudget, maar ik blijf lekker in m'n koekblikje rijden) zodat ik netto op ongeveer 3300 kom. Plus vakantiegeld en dertiende maand. En gewoon een laptop en telefoon maar dat zie ik als gereedschap. Al is onbeperkt data wel fijn, scheelt me weer een tientje per maand voor m'n eigen abonnement. 
Ben net overgestapt vanuit een heel ander vakgebied, dus ik ben meer dan tevreden!

Belg - administratief medewerker - 10 jaar anciënniteit - 19u
900 euro netto én sinds kort maaltijdcheques +/- 40 euro per maand

Ik ben halftijds afgekeurd, dus voor de andere helft krijg ik nog een beperkte bijpassing van mijn ziekte-verzekering.


(De tabellen staan gewoon online, dus niks geheimdoenerij over mijn loon.)

Peaches schreef op 22-04-2022 om 17:45:

Data-analist, 32 uur per week. 3725 bruto plus allerlei vergoedingen (waaronder 1000 euro leasebudget, maar ik blijf lekker in m'n koekblikje rijden) zodat ik netto op ongeveer 3300 kom. Plus vakantiegeld en dertiende maand. En gewoon een laptop en telefoon maar dat zie ik als gereedschap. Al is onbeperkt data wel fijn, scheelt me weer een tientje per maand voor m'n eigen abonnement.
Ben net overgestapt vanuit een heel ander vakgebied, dus ik ben meer dan tevreden!

Leuk. Heb je je omgeschoold tot data-analist, of had je al een opleiding die aansloot? En als je je hebt omgeschoold, waar heb je dat gedaan? Als je dat wilt vertellen natuurlijk .

Ik verdien (een schamele) 541 bruto / 359 netto voor 12 uur per week in een administratieve functie, vijf jaar ervaring na 15 jaar 100% thuis zitten door arbeidsongeschiktheid. Vakantiegeld in mei, geen dertiende maand, telefoon of andere extra's. Wel 7 weken vakantie per jaar. 

Dat loon wordt door het UWV aangevuld met 1180 bruto / 1047 netto. 
Samen een ruime 1400 netto per maand dus. 

Ik heb zowel via mijn werkgever als het UWV ruim de mogelijkheid om cursussen of opleidingen te doen, maar dat lukt wegens mijn beperking niet naast de uren die ik werk.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.