Werk en Opleiding Werk en Opleiding

Werk en Opleiding

Wat is de laatste cursus/training die jij gevolgd hebt?

Werkgevers bieden vaak (verplichte) cursussen en training aan. Waarover hangt natuurlijk af van de sector en de functie. Ik ben benieuwd wat de laatste cursus/training is die jij gevolgd hebt En was het een aanrader?

To trapt af: Ik heb net de cursus Commerciële adviesvaardigheden afgerond. Op zich wel een aanrader, al vond ik dat het tempo een beetje laag lag   Het was een driedaagse cursus, die ook wel in twee dagen zou passen.


Ik was via mijn werk begonnen aan een NLP training, helaas moest ik al vrijsnel afhaken vanwege corona en daarna  long covid. Vond het wel heel boeiend, dus hoop hem ooit alsnog af te maken.

cybersecurity en infringement maar die moeten we elke 2 jaar doen.
Daarvoor: brandblustraining voor kantoorpersoneel, erg handig want ze doen daar ook de huishoudelijke vaardigheden: vlam in de pan en brandwonden.

Stervensbegleiding: m.b.t geestelijk gehandicapten

Lieveheersbeest

Lieveheersbeest

15-12-2022 om 11:02 Topicstarter

Dat lijkt me een heel interessant maar ook complex onderwerp Ted. Wat voor dingen leer je dan?

Communicatie, een opleiding van een jaar 🙂 Bijna examens!

BHV training.  Ik werk in de zorg, is verplicht. En daarvoor verplichte training glijzeil en tilliften.
Oh en ook nog een verplichte cursus over dementie. Dat zijn er al 3 het afgelopen  jaar.  En nog enkele elearnings zoals onder andere steunkousen maar ook HACCP ( werk op kleinschalig  wonen) Ik heb in februari  mijn diploma  gehaald, voor volgend jaar staan alle verpleegtechnische  handelingen weer opnieuw op het programma.

Een cursus documentaire fotografie.

KinderEHBO

Advanced Life Support. Om ook de training te gaan geven.

Zou grappig zijn als ik hier een training lees die ik zelf gegeven heb.  Ik krijg er ook regelmatig , maar geef ze  vooral zelf!

Lieveheerstbeest:ikheb geleerd dat rituelen op een  groep heel belangrijk zijn....En er over praten in Jip en Janneke taal.....Zoals laats een 58 jarige zei: als ik dood ga groeiien er bloemen op mijn buik....

Laatste een 2x dagdeel training 'Haal meer uit Outlook'. Was prima (ik wist het meeste maar kreeg ook wel een paar handige tips).

Daarvoor ook, vorig jaar, een paar losse dagen een training NLP. Ik vond het deels interessant maar ook wel aan de zweverige kant. Ik had het misschien niet op moeten zoeken op wikipedia. Ik geloof er niet in. Maar écht tijdverspilling was het nou ook weer niet, je steekt toch altijd wel iets op en bent eens met iets anders bezig.

Djuma. Da's een zaaksysteem waar ze op mijn nieuwe werk mee werken. Begincursus van een halve dag en anderhalf uur 1 op 1 begeleiding voor wat specifieke taken.

Vandaag mijn laatste schooldag gehad, 3 jarige opleiding in 2,4 jaar gedaan.

Laatste cursus was het toedienen van een klysma.
De volgende die ik wil doen is een 3 daagse cursus over dementie.

E-learning cybersecurity; was vooral flimpjes kijken. Foute antwoorden waren ook niet erg.
Meestal elk jaar wel een e-leaning over onafhankelijkheid.

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.