Verbouwen en klussen Verbouwen en klussen

Verbouwen en klussen

Gietvloer

Wij willen onze plavuizenvloer gaan vervangen. We denken nu aan een gietvloer. Iemand hier ervaring mee of dit lang mooi blijft? Ook zit er vloerverwarming           ( bijverwarming) onder de plavuizen kan een gietvloer over de plavuizen heen aangebracht worden en dat je dan nog steeds de vloerverwarming voelt?

Mijn ervaring met gietvloer over tegels is dat je dit na verloop van tijd gaat zien. Je gaat dan de afdruk van de tegels/ voegen zien. Nu al op meerdere plekken zo ervaren. 

Wij hebben zelf geen gietvloer dus niet echt verstand van of dit over plavuizen kan en of je dan de vloerverwarming nog voelt. Ik denk echt wel minder goed.
Vrienden van ons hebben een gietvloer en geven aan dat er wel putjes in komen als je bijvoorbeeld iets laat vallen of een kind hebt dat wat wild speelt met speelgoed. Dus daar moet je wel op letten. 

Nios

Nios

03-10-2023 om 14:04 Topicstarter

Ik hoorde net van een kennis die ook een gietvloer hebben dat de hond krassen maakt op de gietvloer. Nu hebben wij geen hond maar wel 2 katten en 2 kleutertjes rondlopen
 Een gietvloer lijkt mij dus niet practisch. Gaan toch maar op zoek naar iets anders...
Jammer want wij vinden het wel heel mooi

Reageer op dit bericht

Op dit topic is al langer dan 4 weken niet gereageerd, daarom is het reageerveld verborgen. Je kan ook een nieuw topic starten.